Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-19 09:57:00

Megrázó részletek derültek ki a Dózsa György úti balesetről

Felelősségét továbbra sem ismeri el, de anyagilag támogatná az áldozatok családtagjait az a férfi, aki aki Mercedes kabriójával egy másik kocsinak ütközött a Dózsa György úton, ami aztán egy buszmegállóba csapódott.

A balesetben egy 23 éves és egy 37 éves férfi halt meg, akik egyes sajtóhírek szerint kollégák voltak egy állami nagyvállalatnál. A szörnyű tragédiával kapcsolatban tanúként hallgatták meg a kabriót vezető M. Richárdot, aki a Blikknek azt mondta, hogy hamarosan új autót vesz magának, és amint egészségi állapota engedi, vezetni is fog.

Az áldozatok családtagjait anyagilag támogatná, de "felkeresni nem fogom őket, mert azt nem tartanám ízlésesnek – állítja a férfi, aki jelenleg csak segítséggel tud közlekedni, mert a bokája súlyosan megsérült, orvosai szerint amint a traumás sokk elmúlik, operációra is szükség lesz."

A lap egyébként úgy tudja, hogy a balesetben nem a Mercedeses férfi hibázott, a másik kocsi kanyarodott elé a szembe sávból. A férfi azt ugyanakkor elismerte, hogy a megengedettnél gyorsabban hajtott.

atv.hu

További belföldi híreink