Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-19 09:25:00

Felismeri őket? Azonnal hívja a rendőrséget

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához, akik fizetés nélkül távoztak egy győri üzletből - írja a Police.hu.

Felismeri őket? Azonnal hívja a rendőrséget
Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint március 25-én, a délutáni órákban egy ötfős társaság tagjai a Győr, Királyszék úti üzletből több terméket próbáltak ellopni. Az önkiszolgáló kasszánál a termékek egy kis része után fizettek, majd távozni akartak az áruházból. A biztonsági személyzet tetten érte az ismeretleneket, akik a kifizetetlen dolgokat hátrahagyva elmenekültek a boltból.


forrás: police.huForrás: Police.hu


A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható csoport ismeretlen tagjait vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


forrás: police.huForrás: Police.hu


atv.hu

További belföldi híreink