Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-19 19:54:00

Brutális dugó az M7-esen: Több kilométeres sorban álltak az autók

Tömegbaleset miatt több kilométeres dugó alakult ki péntek este az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Sukorónál - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

Brutális dugó az M7-esen: Több kilométeres sorban álltak az autók

Tájékoztatásuk szerint hét gépjármű ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya forgalma csak a leállósávon halad, az autópályáról a kápolnásnyéki lehajtón lehet letérni.

A Waze közösségi navigációs szolgáltatás online térképe szerint a dugó a kápolnásnyéki lehajtóig tart, de már a Váli völgyi pihenőhelytől nagyon erős forgalomra kell számítani.

Újra járható

Ismét teljes szélességében járható az M7-es autópálya Sukorónál, ahol korábban tömegbaleset történt, de továbbra is torlódásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a police.hu honlapon.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a baleset Sukoró térségében, a Balaton felé vezető oldalon történt, hét gépjármű ütközött össze. Nem sérült meg senki.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya forgalma a leállósávon haladt. A rendőrök este feloldották a forgalomkorlátozást.

atv.hu/MTI

További belföldi híreink