Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-18 14:37:00

Lázárt eltiltották Spédertől, de a barátjának tekinti

A miniszter ugyanakkor úgy fogalmazott: tiltás alatt van, csak korlátozottan érintkezhet a kegyvesztett milliárdossal, aki köszöni, jól van.

Lázárt eltiltották Spédertől, de a barátjának tekinti

A téma annak kapcsán került elő a 88. Kormányinfón, hogy Rogán Antal a napokban azt nyilatkozta az Indexnek: Spéder Zoltán korábban arról tájékoztatta, hogy Simicska Lajosnak opciós joga van az Indexre, amit érvényesíteni is fog, és ezt meg is tette. A mai sajtótájékoztatón arról kérdezték Lázárt, hogy őt is tájékoztatta-e erről Spéder, akiről a kancelláriaminiszter korábban kijelentette: a barátja.

Lázár azt válaszolta: nem tájékoztatta az Index-szel kapcsolatban Spéder, akivel kapcsolatban egyébként is tiltás alatt van, de azt nem árulta el, hogy ki tiltotta el az Orbán előtt kegyvesztetté vált milliárdostól. Hozzátette: csak korlátozottan tartja a kapcsolatot az FHB korábbi vezérével, és csak a hogyléte felől tud érdeklődni.


Ezt követően leszögezte: Spéder Zoltán köszöni, jól van. „Továbbra is a barátomnak tekintem, mint mindenkit, akit a barátomnak fogadok” – zárta le a témát.

atv.hu

 

További belföldi híreink