Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-18 14:49:00

Döbbenet: évekig erőszakolta lányait a borsodi apa, az anya asszisztált hozzá

A rendőrség szerint az apa négy – 12 éven aluli – kislányát is megrontotta, egyikük teherbe is esett a férfitől.

Döbbenet: évekig erőszakolta lányait a borsodi apa, az anya asszisztált hozzá

A vád szerint K. I. és felesége hét gyermeket neveltek, közülük né­gyen lányok. A Bors úgy tudja, hogy a férfi 2007-ben szabadult a börtönből, majd ha­za­költözött családjához, a gyerekeket közösen nevelték házastársával. A férfi hamarosan szemet vetett a négy, 12. életévét még be sem töltő kislányára, és vágyai kielégítésében a felesége sem akadályozta meg, sőt segített neki.

Az ügyészség szerint 2009-től 2012 májusig a családfő a négy lányát rendszeresen, hetente több alkalommal kényszerítette közösülésre vagy fajtalanságra, és amíg egyik lányát behívta a szobájába, addig a felesége a többi gyermeket átvitte egy másik he­lyiségbe, vagy elment velük sétálni. Az anyjukhoz nem tudtak a lányok segítségért fordulni, a történtek akkor jutottak a hatóság tudomására, amikor az egyik kislány állapotos lett. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a lány végül meg is szülte-e gyermekét.


A tárgyalás ma kezdődik, az ügyészség a férfit és feleségét nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett erőszakos közösüléssel vádolja.

atv.hu

További belföldi híreink