Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-15 18:00:00

Bözsi néni üzeni: Legközelebb Orbánra hívja a rendőrséget

Nagygéci nyugdíjast tíz nappal ezelőtt látogatta meg a miniszterelnök, aki azóta a pokolra kívánja a találkozót.

Bözsi néni üzeni: Legközelebb Orbánra hívja a rendőrséget

Orbán Viktor május 6-án látogatta meg Bözsi nénit, a Nagygéci nyugdíjast, a találkozóról pedig videó is készült. Az idős hölgy azóta már bánja, hogy a házába fogadta a kormányfőt.


A hírességgé vált Bözsi nénit hétfőn meglátogatta a Demokratikus Koalíció debreceni politikusa, Varga Zoltán. A képviselő az alábbi beszámolót tette közzé a Facebook-on:

„Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe. Ma meglátogattam Nagygécen, az elmúlásszagú településen, Bözsi nénit, aki végtelenül csalódott, hiszen elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak. Soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a „pesti urak” becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.

Azt üzeni keserűen - kicsit általam is, - hagyják őt békén élni, és ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más „fontos ember”, hát rájuk hívja a rendőrséget!”

atv.hu

További belföldi híreink