Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-15 06:29:00

Napi műsort kapott az ATV-n Havas Henrik

A nap híre című véleményműsort vezeti heti váltásban Simon Andrással. Ma este Havas kezd. Villáminterjú.

68 évesen sokan már csak a lakás-piac-rendelő háromszögben mozognak, Ön viszont gyakran feltűnik a képernyőn.

Igen, és mától még többször feltűnök. Picit változik az ATV műsorstruktúrája: öt perccel hosszabb lesz A nap híre. A műsor hétfőtől 18:10 és 18:40 óra között jelentkezik, páros héten velem, páratlan héten pedig Simon Andrással.

Miben lesz más ez A nap híre?

Nyilván Simon András és én is a tőlünk megszokott stílusban vezetjük majd a műsort, szerkezetében viszont minden azonos benne. Ez azt jelenti, hogy három témát vitatunk meg három vendéggel. A hírigazgatóval és a szerkesztővel azt beszéltük meg, hogy az egyik vendég legyen egy az ATV-nél gyakran megforduló, úgymond „bejáratott” vendég, aki ha lazán is, de kötődik a műsorvezető személyéhez, esetemben például Horváth Zoltánra, Rangos Katira, vagy Kuncze Gáborra, szóval a szombati műsorból ismerős vendégekre gondolok. Biztos vagyok benne, hogy András is megtalálta az embereit. A második vendég nyilván kötődik a három aktuális hír valamelyikéhez, harmadik vendégnek pedig közszereplőket, adott esetben politikusokat is meghívunk.

Mindez eléggé hasonlít a Havas a pályán műsorára.

Igen, egy olyan laza, szókimondó véleményműsorban gondolkodunk, mint amilyen a Havas a pályán. De egy-egy témára itt kicsivel több idő és eggyel kevesebb vendég jut, tehát némiképp jobban kifejthetik a véleményüket. És mivel ez egy élő műsor, még az adáskezdés előtt, de rendkívüli hír esetén az adás alatt is válthatunk témát. Ja, és lesz benne egy nézői szavazás is, a nap legfontosabb kérdéséről.

Egy megújuló napi műsorral nem lenne célszerű két hét után nyári szünetre menni. De mi lesz így a vakációzással?

A tervek szerint nyáron sem állunk le, és nyugdíjasként nyilván furcsa lesz, hogy az eddig megszokott két hónapos szünet ugrott. Nyaralást persze tervezünk, Andrással majd helyettesítjük egymást.

Mi lesz a már futó két sikeres műsorával?

Marad mind a kettő, de nyári szünetre megy a Havas a pályán és a Henrik angyalai is. Szeptembertől folytatjuk.

atv.hu

További belföldi híreink