Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-13 05:10:00

Havas és az ügynökmúlt: „Ez volt a legundorítóbb”

A belügyminiszter a vállára tette a kezét, és azt mondta: Neked is van javítani valód.

Lehel „Filozófus” László ügynökmúltja is szóba került a Havas a pályán ma este látható adásának felvételén. Havas Henrik – ezúttal is – egy személyes történetet hozott elő: az MDF-kormány idején Horváth Balázs belügyminiszter a parlamentben a vállára tette a kezét, és megértően azt mondta: „Neked is van javítani valód”. Mivel Havasnak fogalma nem volt, miről beszél, a miniszter kifejtette: arra gondol, hogy a riportert is beszervezték. Mint kiderült, Horváth összekeverte egy kollégájával, akivel Havas hosszú ideig közösen vezetett műsort, és aki tényleg a kommunisták ügynöke volt.

Havast a későbbiekben tudatosan is megpróbálta az egyik portál az említett kollégájával "összemosva" kellemetlen helyzetbe hozni: "Ez volt a legundorítóbb", mondta a műsorvezető, aki a bíróságon vett elégtételt. 

Az adás vendégei, Szentesi Éva rákellenes aktivista, újságíró, Iván Júlia jogász, Rózsa Péter a Klubrádió főszerkesztő-helyettese és Kukorelly Endre író, költő a „Filozófus” mellett szót ejtettek Bözsi néniről; a parlament leggyengébb láncszeméről; a taknyozó Bayerről; a francia elnökválasztásról és a Győr BL-győztes női kézilabdacsapatáról is.

ATV, szombat, 19.15: Havas a pályán - Magyarország legnézettebb politikai vitaműsora* 

*Nielsen

További belföldi híreink