Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-04-10 11:40:00

Ilyen még nem volt: az ATV 5 műsora is a TOP 50-ben

A legnézettebb műsorok országos listáján riportműsorral, kabaréval, szórakoztató műsorral, közéleti vitával és híradóval is jelen van a csatorna.

Ilyen még nem volt: az ATV 5 műsora is a TOP 50-ben

Rendkívül jó hétvégét zárt az ATV a nézettségi adatok alapján, hiszen öt műsora is bekerült a hét legnézettebb 50 magyar műsor közé.

Kiemelkedő nézettséget hozott Hajdú Péter műsora, az Esti Frizbi, amely 290 ezer 050 nézőjével a top 50-es lista 30. helyét foglalja el. Ezt követi Sas József kabaréja, ami a múlt hét 31. legnézettebb műsora lett.

Újra kiemelkedő nézettséget produkált vasárnap az ATV riportműsora, a Heti Napló Sváby Andrással, amely 273 ezer nézőjével a lista 32. helyén végzett.

A Nielsen adatai szerint szombaton ismét nagyot ment a Havas a pályán című műsor, amelyre 218 ezer 565-en voltak kíváncsiak a teljes népesség körében. Ezzel a 47. helyen végzett a toplistában, és továbbra is a legnézettebb magyar közéleti-politikai vitaműsor. 

A Nielsen adatai szerint a vasárnap esti ATV Híradóra 205 ezren voltak kíváncsiak, ezzel a toplista 50. helyén végzett.

A Nielsen adatai alapján az ATV nézettsége folyamatosan emelkedik: a februári nézettség meghaladta a januárit, míg a márciusi adat jobb a februárinál. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink