Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-03-28 09:38:00

Műsorvezető: Ötezer forintos órám van. Gaskó: Az a maga problémája

A volt szakszervezeti elnök 320 ezer forintért vásárolt faliórát, amit a szakszervezeti tagok sohasem kifogásoltak. Gaskó István szerint ez a legolcsóbb óra ebben a kategóriában.

Milliókért vásárolt berendezési tárgyakat, ingóságokat Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) volt vezetője, amikor még a Liga Szakszervezet elnöki posztját is betöltötte – írta a Blikk a birtokába került közel 50 milliós forintos számlákról.

„Több százmillió volt, amit az épületre költöttünk 2007-2008-ban az Ajtósi Dürer soron” - mondta Gaskó István az ATV Start című műsorában. A korábbi elnök szerint ezt az újságírók csak leszűkítik egy-egy tárgyra, hogy minél nagyobb legyen a botrány. Hozzátette: az nem igaz, hogy a saját irodájára 50 milliót költött.

Olyan „persze volt”, hogy faliórára 320 ezret költöttek, de a szakszervezeti tagok a költéseket mindig helybenhagyták. Arra a kérdésre, hogy miért kell ilyen drága órát vásárolni, Gaskó így válaszolt:

„Ez nem drága, ez a legolcsóbb falióra ebben a kategóriában”. 

A műsorvezető, Krug Emília megemlítette, hogy neki ötezer forintos óra lóg a falán, erre Gaskó csak annyit mondott: „Ez a maga problémája, majd lesz egyszer másik”.

atv.hu 

Ajánlom

További belföldi híreink