Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-03-15 12:01:00

Új párt megalakulását jelentette be Gémesi György

Gémesi György, Gödöllő polgármestere március 15-i ünnepi beszédében hivatalosan is bejelentette az Új Kezdet elnevezésű párt megalakulását, amely állítása szerint a Józan Ész Forradalma első szakaszának lezárultából következik.

Új párt megalakulását jelentette be Gémesi György

„Mit mondana Petőfi, Jókai és a többiek ott a Pilvaxban? Forradalmat kell csinálni. Igen, forradalmat kell csinálni. Ezt mondtam és mondom én is. Nem fegyverrel vívott, de nem is fülkeforradalmat. A Józan Ész Forradalmát, aminek célja egy össznemzeti, összefogáson alapuló mozgalom alapján megfogalmazott nemzeti minimum 12 pontban." – szólt az ünneplőkhöz a polgármester, majd ismertette „Mit kíván a magyar nemzet 2017- ben".

A 12 pont

1./ A korrupció intézményes felszámolását!
2./ Jogbiztonságot és törvény előtti egyenlőséget!
3./ Szólás szabadságát, valódi társadalmi párbeszédet!
4./ Emberhez méltó egészségügyi és szociális ellátásokat, megbecsült időskort!
5./ Hasznosítható tudást adó oktatást!
6./ Vonzó hazai jövőt a fiataloknak és a családoknak!
7./ Erős, független önkormányzatokat!
8./ Élhető vidéket!
9./ Kedvező és kiszámítható körülményeket a vállalkozásoknak!
10./ Támogatást és biztonságot a szakmai és civil szervezeteknek, kormánytól független, szabadon szolgáló történelmi és kisegyházakat.
11./ Társadalmi megbékélést és Európai Magyarországot!
12./ Új Kezdetet!

Megalakultak

Mint Gémesi elmondta: ahhoz, hogy a Józan Ész Forradalma során a nemzeti minimum alapján megfogalmazott 12 pont megvalósulhasson, egy olyan Új Kezdetre van szükség, amely egy új politikai erőtérben megvalósítja a 12 pontot és felállít egy valós politikai alternatívát. „Ma itt, Gödöllőn, ünnepélyesen a nyilvánosság előtt bejelentem az Új Kezdet megalakulását" – zárta beszédét a polgármester.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink