Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-03-07 22:06:00

Budapesten focizik a nemi erőszakkal gyanúsított kameruni

Pierre Paul Menyoa a gyanú szerint egy Pest megyei családi házban erőszakolta meg a 18. életévét be nem töltött sértettet, majd eltűnt. Az atv.hu megtudta, hogy a férfi amatőr labdarúgó Magyarországon.

Budapesten focizik a nemi erőszakkal gyanúsított kameruni
Fotó: Police.hu

A police.hu számolt be arról, hogy hétfőn megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt egy Pest megyei családi házban. A gyanúsított – egy 24 éves kameruni férfi – ezt követően ismeretlen helyre távozott. A Pierre Paul Menyoa felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte a körözését.

A férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A rendőrség tájékoztatása szerint bűncselekmény helyszínéről sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben távozott.


Az atv.hu információi szerint Menyoa amatőr futballista, a Transfermarkt szerint a budapesti Internationale CDF középpályása.

Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben összesen 8 mérkőzésen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában.

A lakosság segítségét kérik

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlom

További belföldi híreink