Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-02-25 05:10:00

„Ráborítanám az asztalt” Havasnál felizzottak az indulatok

Kifejezette érzelmes, de úgy is fogalmazhatunk, időnként indulatos beszélgetést folytattak Havas Henrik vendégei a ma este látható Havas a pályán felvételén.

Ez pedig azért is meglepő, mert nagyjából hasonló világnézetű személyekről van szó: Lampé Ágnes, Dömsödi Gábor, Ungváry Rudolf és Borgula András egy sor kérdésben azonosan gondolkodnak. Az olimpia, az intézményesült korrupció, a TAO pénzek illetve az uniós támogatások témája azonban köztük is megosztást hozott, mivel megoldási javaslataik jelentősen eltérnek. Ungváry szerint itt már csak az asztalborítás segít, Dömsödi ezt csak képletesen tudná elképzelni. Havas szerint „senki nem akar erőszakot”, de Ungváry korunk márciusi ifja, (a mai fiatalok viszont sportkocsival járnak a Pilvaxba).

Az ismert televíziós Dömsödi Gábor – jelenleg Pásztó polgármestere – az adásból küldte kézcsókját Mészáros Antóniának, aki emlékezetes interjút készített a hét elején Bánki Erikkel az Egyenes Beszédben.

Havas ezúttal derűs és visszafogott volt, nem zökkentette ki sem az, amikor megszólalt Ungváry telefonja („Taposs rá!”), sem az, amikor Borgula felállt az asztaltól és rövid magánszámot mutatott be, sem az, amikor összes vendége egyszerre beszélt.

Havas a pályán, ATV, szombat, 19.15

Ajánlom

További belföldi híreink