Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-02-23 09:08:00

Kósa: A Momentum gyáva

A Fidesz frakcióvezetője szerint a Momentum a párttá alakulás érdekében találta ki a népszavazást. A DK szerint Budapestnek olimpia nélkül is van elég baja.

A népszavazás teljesen reménytelen helyzetbe hozta volna az olimpia ügyét. Hónapok mentek volna el a referendum kampányával, és a népszavazás után már kevés lett volna az idő az olimpia melletti kampányra, ezért döntöttek a pályázat visszavonása mellett – mondta az ATV Startban Kósa Lajos. A Fidesz frakcióvezetője szerint a politikai konszenzus megbomlása után lecsökkent Budapest esélye.

A Momentummal kapcsolatban Kósa úgy fogalmazott: gyávák voltak bejelenteni, hogy párttá akarnak alakulni, és ehhez eszközül használták a népszavazást.


120 milliárd forintra adósodik el idén a főváros a tegnap elfogadott költségvetés szerint, mondta ugyanebben a műsorban Gy. Németh Erzsébet. A DK fővárosi képviselője hozzátette: Budapestnek újból hitelt kell felvennie, mert a kormány nem adja oda a fővárosnak a működéshez szükséges pénzt. A kiszolgáltatott helyzetnek a budapestiek isszák meg a levét, mondta a DK politikusa.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink