Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-02-17 10:58:00

Megtörte a csendet a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, részletes vallomást tett

A PestiSrácok.hu információi szerint P. László, a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja részletes vallomást tett az ügyészségen. Komoly fordulat várható a nyomozásban.

A portál úgy tudja, hogy részletes vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a Teréz körúti robbantással vádolt P. László. Korábban a férfi még azt közölte, hogy csak a tárgyalásán a sajtó nyilvánossága előtt fog az üggyel kapcsolatban megszólalni. 

Nagy Andrea szóvivő megerősítette a hírt, mely szerint szerdán és csütörtökön valóban kihallgatták a gyanúsítottat, de részleteket nem közölt. Az ügynek továbbra is P. László az egyetlen gyanúsítottja, az ügyészség kezdeményezni fogja az előzetes letartóztatás meghosszabbítását. 

P. Lászlót előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. A hatóság azt gyanítja, hogy ő volt az, aki tavaly szeptemberben házi készítésű, repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbantott a fővárosi Teréz körúton.

atv.hu

További belföldi híreink