Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-02-17 16:58:00

Még marad a tél: Ilyen időnk lesz a hétvégén

Szombaton is a felhők lesznek túlsúlyban, hosszabb időszakokra inkább délután a Dunántúlon süthet ki a nap. Kezdetben északkeleten hószállingózás alakulhat ki, majd napközben néhol kisebb eső, havas eső, egy-egy zápor fordulhat elő. A Dunántúlon élénk, néhol erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban +1, -4, délután 2-8 fokot mérhetünk. Megszűnő hidegfronti hatás várható.

Még marad a tél: Ilyen időnk lesz a hétvégén

Vasárnap a legtöbb helyen fagyos lesz a reggel, többfelé pára, köd képződhet. Napközben az idő előrehaladtával egyre többfelé fel-felszakadozhat a felhőtakaró, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap. Jelentéktelen csapadék csak néhol fordulhat elő. Délután 3-8 fokra van kilátás.

Hétfőn megélénkül, északkeleten megerősödik a nyugati, délnyugati szél. Változóan felhős-napos, száraz időre készülhetünk, hajnalban 0, -5, délután 5-11 fokkal.

A folytatásban gyakran szeles, egyre enyhébb idő jöhet, eső, zápor elsősorban kedden alakulhat ki, szerdán már kevesebb helyen, ekkor a napsütés is több lesz. Enyhülnek az éjszakák, nappal pedig egyre többfelé mérhetünk 10 fok fölötti maximumokat.

atv.hu / Időkép

További belföldi híreink