Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-02-16 10:42:00

Több százezren nézték meg az elszabadult kompról készült videónkat

Két nap alatt csaknem 300 ezren nézték meg Jánosról, az éjjeli őrről szóló videónkat a youtube csatornánkon, míg Facebook oldalunkon közel 90 ezren voltak kíváncsiak a drámai történetre.

Több százezren nézték meg az elszabadult kompról készült videónkat

Hétfő reggel elsodorta a jégzajlás a tiszacsegei kompot. János épp a kompon dolgozott, mikor a zajló jég szétpattintotta a drótköteleket, majd 500 méteren át sodorta a járművet a Tiszán. Az éjjeliőr a hajón rekedt, végül a honvédség által a helyszínre küldött helikopterrel menekítették ki a férfit.

A drámai képsorokat az ATV munkatársa rögzítette

Az ATV munkatársai a helyszínen rögzítették a drámai eseményeket, ami végül az egész internetet bejárta, két nap alatt közel 400 ezer ember nézte meg a felvételeket, és a youtube legfelkapottabb videója lett. A videómegosztó portálon 292 ezer, míg a Facebook oldalunkon csaknem 88 ezer ember volt kíváncsi az éjjeliőr megdöbbentő sztorijára. Ha még nem látta, mindenképp nézze meg János nem kalandos történetét.

Eddig nem látott videó

A nagy érdeklődésen felbuzdulva úgy döntöttünk, közzétesszük, hogy milyen szeretettel fogadták a megmenekült Fajta Jánost a helyiek.


atv.hu

További belföldi híreink