Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-01-12 08:46:00

Visszatér az erős fagy: Nézze meg az időjárás-előrejelzést

Csütörtökre északnyugat felől egyre többfelé kezdett havazni, napközben még főleg keleten, északkeleten számíthatunk helyenként havazásra - jelentette az Időkép. A következő napokban azonban ismét visszatér a fagyos idő.

Napközben sok lesz felettünk a felhő. Élénk, helyenként erős lesz a nyugati, délnyugati szél, délután -3, +5 fokra számíthatunk. Melegfronti hatás várható - áll az előrejelzésben.

Pénteken több hullámban érkezhet csapadék, északkeleten hó, máshol vegyes halmazállapotú csapadék várható eső, havas eső, ónos eső formájában, de délután mindenhol havazásra válthat a csapadék formája. Élénk, néhol erős lehet majd a szél. Napközben -1, +5 fok várható.


a csütörtök reggeli havazás nyoma a fővárosban. (fotó: idokep.hu)A csütörtök reggeli havazás nyoma a fővárosban. (Fotó: Idokep.hu)
Szombaton még elsősorban keleten és délen havazhat, máshol elszórtan alakulhat ki kisebb havazás, egy-egy hózápor. A feltámadó északnyugati szél helyenként hófúvást is okozhat. Délután -3, +3 fok valószínű.

forrás: mtiForrás: MTI
Vasárnap már túlnyomóan napos időjárásra készülhetünk, csapadék nem várható, északnyugaton lesz még erős a szél. Ismét többfelé fog napközben is fagyni. Jövő héten újra visszatér a hideg idő és az erős fagy.atv.hu

További belföldi híreink