Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-01-11 15:33:00

Újabb jobbikos alapszervezet szólt be Vonának a balratolódás miatt

A nyilvánosságra került levélben, a vámosmikolai jobbikosok arra kérik az elnököt, hogy vezesse vissza a pártot az eredeti útra, ellenkező esetben a vezetők bukását sem zárják ki.

Újabb jobbikos alapszervezet szólt be Vonának a balratolódás miatt
Vona Gábor a parlamentben.

Ahogy arról több cikkünkben is írtunk, elsőként a vecsési alapszervezet akadt ki a pártvezetésre, amikor az elnök és Mirkóczki Ádám szóvivő üdvözölte hanuka alkalmából a hazai zsidóságot. „A vecsési JOBBIK NEM üdvözli a zsidóságot a hanuka (vagy mi a f.sz) alkalmából! Ha valakinek mégis ilyen eszement ötlete támadna, attól szervezetünk elhatárolódik!” – írták a Facebookon.

Később, amikor a pártvezetés közölte, hogy etikai vizsgálatot fognak lefolytatni a közlemény miatt, közölték, hogy nyugodt szívvel állnak a vizsgálat elé. Hozzátették: nem értenek egyet azzal, hogy Vona Gábor „századszorra is békejobbot nyújt a zsidóságnak, amire rendre arcul köpés a válasz”.

Ismerős arcok

Most a Jobbik vámosmikolai elnöke, Varga Attila írt kemény hangvételű levelet Vona Gábornak. Az írásban főként a balra húzást vetik a Jobbik elnöke szemére. „Mára a nyílt nyitás a baloldal és a baloldali szavazók felé, az eredeti iránytól való jelentős eltérés nekünk már sok! Ezt már sem a tagság, sem a barátaink, a családok, de még saját magunk torkán sem tudjuk lenyomni! Mi hittünk, hiszünk egy eszmében, egy szellemiségében, amit hazánkban a Jobbik testesített meg!” – áll többek között a levélben, aminek a vége igen erősre sikerült:

„Ezért kérjük Önt….., kérünk Téged Gábor halld meg szavunk és vezesd vissza a Jobbikot az eredeti útra, és mi követünk Téged tűzön-vízen át a győzelemig! Ellenkező esetben viszont ez már nem a mi pártunk, nem minket, nem a mi érzéseinket, vágyainkat és hitünket képviseli! Ebben az esetben valamin változtatni kell! Ez lehet a tagság és a szervezeti vezetők lecserélése, vagy a párt vezetésének bukása! A döntés a kezedben van, bízunk benne, hogy hideg fejjel és meleg szívvel megfontolod szavainkat, és bölcs döntést hozol”.

atv.hu

További belföldi híreink