Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-12-31 05:10:00

Nézze meg az év legviccesebb ATV-s videóit!

A felháborító ügyek és a sorozatos botrányok mellett a magyar közélet sorra produkálja a vicces szituációkat is, amiken – bár sokszor csak kínunkban – könnyesre nevetjük magunkat. Összegyűjtöttünk néhány ilyen felvételt, hogy mindannyian vidáman lépjünk át az újesztendőbe. Jó szórakozást, BUÉK!

Nem adott epret az „ATV szennycsatornának” a jobbikos polgármester

Júniusban a parlament előtt beszélt az érpataki polgármester arról, hogy milyen eredményeket ért el a településen. Orosz Mihály Zoltán kóstolót is hozott a település termesztett terményekből, de az újságírók abból nem kaphattak. Viszont csaknem másfél órán keresztül szidalmazta a sajtó megjelent képviselőit, közben pedig a megszálló hatalmakról is beszélt és az orosz demokráciát dicsérte.

"A plusz az plusz" - 0,9 százalékos nyugdíjemelés

Mint ismert, óriási felháborodást váltott ki a kormány azon bejelentése, hogy mindössze 0,9 százalékkal emelik jövőre a nyugdíjakat. (Azóta módosult ez a szám 1,6 százalékra.) Az ATV munkatársa – kihasználva az abszurd helyzetet – kilátogatott a Nyugati térre, ahol nyugdíjasokat kérdezett az egy százalék alatti emelésről, és arról próbálta meggyőzni őket, hogy örüljenek, hiszen „a plusz az plusz”. Természetesen csak viccelt.

Magyarról magyarra

Az ATV humorba fojtott politikai showműsora, a Vakkomondor egyik legnépszerűbb rovata a magyarról magyarra nevet viselte. Az alábbi videóban egy frissen bekasztlizott politikus és a fél életét a börtönben töltő bűnöző próbál szót érteni. Ami elég nehezen megy, ezért tolmács kell, mint Vida Ildikónak.

Jókívánságok politikusoknak

És most térjünk vissza az utcára, egy videó erejéig. Az ATV riportere az év vége közeledtével arra kérte a járókelőket, hogy küldjék el üzeneteiket, jókívánságaikat a politikusainknak. Érdemes végignézni a videót, volt, aki Thürmer Gyula elvtársnak énekelte el a Vörös Csepelt.

Hajdú B. István vs. Gladiátor

2016 a focirajongók éve volt, az Európa-bajnokságon a magyar válogatott is várakozás felett szerepelt. Sokak számára mégsem ők, hanem Hajdú B. István jelentette a legnagyobb élményt szellemes közvetítéseivel. A kommentátor a Vakkomondor fantáziáját is megmozgatta: elképzelték, milyen lett volna egy ókori párviadal Hajdú B. közvetítésével. Hát, nem gyenge.

Matolcsy áldott adventet kíván

Nehogy kizökkenjünk az ünnepi hangulatból néhány barátságtalan gladiátor miatt! Ebben lesz segítségünkre a következő lélekemelő videó, melyen mindenkinek áldott ünnepeket kíván Matolcsy György jegybankelnök úr.

Bokros Lajos és a hippik

Matolcsy után következzen egy másik pénzügyi zseni, Bokros Lajos. A volt pénzügyminiszter ezúttal nem a csomagjával, hanem az éneklésével hozta a frászt a magyarokra. A MoMA elnöke a rideg adókulcsok és a megszorítások világából indulva képes volt nyitni a szórakoztatóipar felé, meg sem állva a Kossuth tér Nagyszínpadáig.

Fazekas miniszter és az aktív hallgatás

Valljuk be őszintén, Bokros Lajos előadása után nem csoda, hogy sokan inkább a hallgatást választják. Fazekas Sándor és munkatársai egy kommunikációs tréningen estek át, ahol alig 13 millió forintért azt is megtanulták, mit jelent az aktív hallgatás. Az aktív hallgatást akkor érdemes alkalmazni, ha egy interjúban fogalmunk nincs a jó válaszról, ugyanakkor nem szeretnénk teljesen hülyének látszani.

Kósa: "Nem! Vagy igen! Segítséget kérek!"

Az októberi kvótanépszavazás napján munkatársunk azt próbálta megtudni a fideszes politikustól, hogy érvénytelen népszavazás esetén lemond-e Orbán Viktor. Kósa végül megismételte: nem a részvétel a döntő, hanem hogy az igenek, vagy a nemek vannak többségben.

Mi történhetett ezzel a jobbikos képviselővel?

Evezzünk most vidámabb vizekre. Októberben érdekes képsorokra akadtunk egy parlamenti közvetítést nézegetve. A jobbikos Rig Lajos kipirult arccal és tátott szájjal figyeli frakciótársa felszólalását. A videón is látható érdekes viselkedése miatt az atv.hu megkereste Rig Lajos országgyűlési képviselőt, aki kérdésünkre elmondta: ez volt a természetes reakciója Rogán Antal felszólalására.

2046

Végül ugorjunk át a jövőbe. Mondjuk 30 évnyit. Éspedig azért éppen ennyit, mert Orbán miniszterelnök úr egy idei beszédében azt mondta, hogy a Fidesz már harminc éve itt van, és még harminc évig itt is marad. Következzen egy hírsor 2046-ból.

Ajánlom

További belföldi híreink