Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-12-24 07:44:00

Nézze meg az év legütősebb ATV-s videóit – I.

Illés bácsi, a tönkretett cukrász, a raklappal fejbe vert ligetvédő és a csodálkozó jobbikos képviselő. Összegyűjtöttük azokat az idén készült felvételeinket, amikről kár lenne lemaradnia.

Ha megtudják hogy ki volt, kivégzik

Májusban letarolta az internetet az a videó, amit az atv.hu száguldó riportere készített Illés bácsi bezárt cukrászdájáról. A gödöllői mester azután zárta be az üzletét, hogy ellenőrzést tartott nála a Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatala. A videón Barna Illés mesél a múltjáról, a cukrászszakmában eltöltött 50 évéről, a névtelen bejelentéssel kapcsolatban csak úgy fogalmazott: "Ha a gyerekek megtudják ki volt az, kivégzik". A videóra több mint félmillióan voltak kíváncsiak.

Németh Szilárd kirohant az ATV stúdiójából

Szintén májusban Németh Szilárd és Szigetvári Viktor annyira összeveszett a Szabad Szemmel című műsorban, hogy a Fidesz alelnöke felvétel közben elhagyta a stúdiót. A téma természetesen a bevándorlás volt. A Fidesz alelnöke a műsor egy pontján arról beszélt, hogy Brüsszelben mindent be fognak vetni annak érdekében, hogy "negligálják a menekültkvótáról szóló népszavazást", az előretolt hazai politikusaikkal és gazdasági érdekeltségeikkel. Ekkor Szigetvári Viktor közbeékelte, - "És a zsidók is biztos, képviselő úr!" Ennél a pontnál szakadt el Némethnél a cérna: "Nem vagyok hajlandó együtt ülni ilyen emberrel. Viszontlátásra!"

Így szabadult ki Lagzi Lajcsi a börtönből

Január végén elhagyhatta a börtönt Galambos Lajos, akit azzal vádoltak, hogy bűntársával lopta az áramot a lakóparkja számára. A mulatós zenészt szemmel láthatóan megviselte az elzárással töltött időszak. Az ügyére máig nem került pont, a rendőrség idén decemberben fejezte be a nyomozást, és az aktát vádemelési javaslattal küldte tovább a Budaörsi Járási Ügyészségnek.

Raklappal verték fejbe az idős ligetvédőt

A Városligetben nyáron nem csak az időjárás miatt izzott a hangulat, hanem a ligetvédők és a Liget-projekt-védők összecsapásai miatt is. Július egyik reggelén elkezdték bontani az aktivisták táborában levő épületet. A rendőri biztosítással zajló folyamatot a demonstrálók megpróbálták megakadályozni, de a helyszínen levő biztonságiakat ez nem állította meg. Az atv.hu felvételén az is látható, hogy egy idős bácsit egy raklappal vernek fejbe.

Mi történhetett ezzel a jobbikos képviselővel?

Evezzünk most vidámabb vizekre. Októberben érdekes képsorokra akadtunk egy parlamenti közvetítést nézegetve. A jobbikos Rig Lajos kipirult arccal és tátott szájjal figyeli frakciótársa felszólalását. A videón is látható érdekes viselkedése miatt az atv.hu megkereste Rig Lajos országgyűlési képviselőt, aki kérdésünkre elmondta: ez volt a természetes reakciója Rogán Antal felszólalására.

Hajdú: „Miért vagyok sz@r?” Havas: „Hülyén nézel!”

És ha már az arckifejezéseknél tartunk, idézzük fel az Esti Frizbi egyik októberi adását, amiben Havas Henrik face to face elmondta Hajdú Péternek, mi a véleménye róla. Kiderült, hogy a tanár úrnak a többi között az a baja a sztárműsorvezetővel, hogy „hülyén néz”. A teljes adást itt lehet megnézni.

Donald Trump hangja: Havas Henrik

Apropó, Havas Henrik. Kétségtelenül az év legfontosabb történése, hogy megválasztották az Amerikai Egyesült Államok elnökének a totál esélytelennek tartott Donald Trumpot. Nézőinket és olvasóinkat egész évben lázban tartotta az amerikai elnökválasztási kampány, ezért ATV munkatársai gondoskodtak arról, hogy a jelöltek vitája magyar szinkronnal is élvezhető legyen. És Donald Trumpnak ki más kölcsönözte volna a hangját, mint Havas Henrik?

Balázs: Lehet, hogy nem rádiózunk tovább

Ha hang, akkor emlékezzünk meg egy másik eseményről, ami nagy vihart kavart a közelmúltban. Történt ugyanis, hogy „kihúzták” a frekvenciát Magyarország talán legismertebb hangjai alól, amikor november közepén végleg elhallgatott a Class FM földi sugárzása. Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezt követően exkluzív interjút adott az ATV-nek. (Mint ismeretes, a csapat azóta újra rádiózik, az Andy Vajna-féle Rádió 1-nél.)

Karambolozott Putyin autója

Az első videós összeállításunkat pedig zárjuk egy csúnya balesettel. Szeptember 6-án nem más, mint Vlagyimir Putyin autója ütközött frontálisan Moszkvában. A Kutuzovszkij sugárúton tért át a forgalommal szembeni irányba egy másik autó, amely szemből ütközött a kormányzati kocsival. Az orosz elnök kedvenc sofőrje életét vesztette a balesetben.

Mentés

Mentés

Ajánlom

További belföldi híreink