Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-11-08 21:45:00

Rogán: Azért ér ennyi támadás, mert sikeresen végzem a munkámat

Jobb lett volna, ha megszavazza a módosítást a Jobbik, ha egyébként egyetért vele, mert a decemberi EU-csúcson lesz szó a kvótáról, és jobb lett volna úgy odamenni, hogy van egy alkotmánymódosítás a kormány mögött, mondta Rogán Antal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A parlament 131 igen, 3 nem szavazattal nem fogadta el a hetedik alkotmánymódosítást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök nyújtott be a parlamentnek. A kétharmadhoz 2 szavazat hiányzott. Kósa Lajos szerint az MSZP és a Jobbik is hazudott, és rútul, aljasul becsapta az embereket. Rogán Antal a letelepedési kötvényről azt mondta, nagyon sok előnnyel jár Magyarország számára, ráadásul ez egy olyan konstrukció, ami csak öt évre szól.

A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint a letelepedési kötvénnyel állandólakcímet kell szerezniük, tehát lakást kell venniük, ezzel munkahelyeket teremtenek, vagy tartanak fenn. Rogán Antal a „helikopterezésről” azt mondta, az egy magánút volt, ami nem tartozik sem a Népszabadságra, sem más médiumra. Délutánra minden információt a sajtó rendelkezésére bocsátott, tehát nem hazudott azzal, hogy a Népszabadság kérdésére először tagadta, hogy ő lett volna a helikopteren, tette hozzá.

„Nem vagyok én olyan fontos ember, hogy miattam megszűnjön a Népszabadság!”- mondta a miniszter arra a véleményre reagálva, hogy a napilapot azért zárták be, mert túl sok mindent megírtak, köztük az ő „helikopterezését” is. Rogán hangsúlyozta, azért éri ennyi támadás, mert sikeresen végzi a munkáját.  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink