Itthon

Ünnep és tüntetés 56' évfordulóján percről percre

"Megpróbáltuk elnyomni Orbán hangját"
október. 23. vasárnap 16:53

Székely: foglaljuk vissza az utcákat
október. 23. vasárnap 16:50

Székely Sándor arra buzdította a szimpatizánsait, hogy továbbra is álljanak ki az igazságtalanság ellen, a korrupció ellen. "Foglaljuk vissza az utcákat, a városokat, falvakat, a családunkat és a munkahelyeket" - zárta sorait a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke.

Oszlik a tömeg az Blahán
október. 23. vasárnap 16:45

Még tart a civilek és ellenzékiek tüntetése, de a közönség egy része már unja, és elindult haza.

Fotó: atv.hu

Folytatódik a balhé
október. 23. vasárnap 16:44

"Magyarország nem akar orosz gyarmat lenni"
október. 23. vasárnap 16:44

Karácsony Gergelyt a szolidaritás elnöke Székely Sándor váltotta a színpadon: a népszavazás megmutatta, hogy Magyarország nem akar orosz gyarmat lenni. Nem kér a korrupcióból. Magyarország nem akar újra vasfüggönyt.

A tüntetők egy rész a Kossuth téren maradt
október. 23. vasárnap 16:42

A legboldogtalanabb országban élünk
október. 23. vasárnap 16:40

Karácsony: ma a hazánk, a világ egyik legboldogtalanabb országa. Szerinte Orbán Viktor az első olyan zsarnok Magyarországon, akit nem a katonái, hanem a magyar emberek csalódottsága tartja kormányon.

Karácsony: a köztársaság halott
október. 23. vasárnap 16:34

Bokros Lajost, Karácsony Gergely a PM társelnöke váltotta a színpadon: "ünnepelnünk kellene, de mi tiltakozni jöttünk. Tiltakozni, mert a szabadság, amiért magyarok százai életükkel fizettek, ma is fogyatkozóban van." Karácsony: a köztársaság mára halott, a köztársaság ma már inkább halott.

Bokros 500 napos programot hirdet
október. 23. vasárnap 16:32

Már csak 500 nap van a választásokig. Bokros szerint az elkövetkezendő 500 napban mindenkinek össze kell fognia, ahhoz, hogy le tudják váltani Orbánékat. Bokros szerint, aki támogatja őket az Orbán-kormány leváltásában, annak be kell lépnie egy demokratikus választási szövetségbe.

Életkép az ellenzéki tüntetésről a Blahán. (Fotó: atv.hu)

Bokros: az ellenzéknek külön nem megy
október. 23. vasárnap 16:26

Gyurcsány Ferencet, Bokros Lajos váltotta a színpadon. Bokros így kezdte: 20 milliárd forint az adófizetők pénzéből kevés volt. Láttuk őket veszíteni, láttuk, hogy nem legyőzhetetlenek.

Bokros szerint ettől még nem változott semmit, ettől nincs több esélyük, az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs ereje leváltani a Fideszt.