Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-16 16:32:00

Fidesz: A Népszabadság megszűnése piaci, pénzügyi és alkalmassági kérdés

Az ellenzéki állításokkal szemben, a Népszabadság megszűnése piaci, pénzügyi és alkalmassági kérdés. A Népszabadság jövőjét az MSZP mostani és korábbi vezetői lopták el, akik nem csak arra voltak alkalmatlanok, hogy az országot kormányozzák, hanem még arra is, hogy a saját pártlapjukról gondoskodjanak.

A 60 éve működő Népszabadság - amely túlélte a Magyar Szocialista Munkáspártot, túlélte a rendszerváltást, és az azóta eltelt negyedszázadot –, épp azok alkalmatlansága miatt múlik ki, akiket eddig pártlapként kiszolgált - olvasható a Fidesz-frakció közleményében. 

A szocialisták már tíz éve – tehát a kormányzásuk alatt is hagyták, hogy a Népszabadság súlyos veszteségeket termeljen, majd 2015-ben egy tollvonással lemondtak róla, eladták és a sorsára hagyták. Az új piaci tulajdonos tavaly felajánlotta a lapot megvételre az MSZP-nek, de az MSZP-nek nem kellett.

A szocialisták kormányzásuk alatt tönkretették az országot, de egyértelmű, hogy nemhogy az országot és a kormányzást nem lehetne rájuk bízni, de még a saját pártlapjuk működését se tudták megszervezni.

atv.hu/MTI

További belföldi híreink