Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-10 21:00:00

Gőgös: Örülök, hogy az MSZP kiszállt a Népszabadságból

Az MSZP résztulajdonosa volt a most felfüggesztett Népszabadságnak. Gőgös Zoltán az MSZP alelnöke azt nyilatkozta az ATV Start ma reggeli műsorában, örül annak, hogy korábban kiszálltak, mert ezt az "ocsmányságot" akkor is megcsinálta volna Orbán Viktor.

Gőgös: Örülök, hogy az MSZP kiszállt a Népszabadságból
Azt is mondta, hogy támogatnák a szerkesztőséget, ha újat kezdeményeznének.
    

Az ellenzéki pártoknak most együtt, és hatékonyan kellene fellépniük. Talán épp ez volt az utólsó csepp a pohárban, vélekedett az alelnök. Jön október 23.-a, amikor lesz egy közös megmozdulásuk. Vannak eszközeik, de inkább azt szeretnék elérni, hogy a 2018-as választásokra meglegyen a 2/3-os többségük.  


     
Szerinte ez az ügy mögött is Orbán Viktor áll, mert minden mögött ő áll. Pedig inkább arra kellene választ adnia, miért van ilyen szegénység az országban, miért van annyi gond az egészségügyben, és az oktatásban.

Egyetértett azzal, hogy a nép még azért tűr, mert a politikusok sem lépnek, pedig ha bármilyen megmozdulás történne a nép részéről, az ellenzéknek föl kellene karolni, melléjük kell állnia.
     

A Jobbik kiadott egy közleményt a Népszabadság ügyében, de Gőgös Zoltán közölte, addig nem fognak velük össze, amíg ugyanakkor az alkotmány módosításban a Fidesszel működnek együtt.    

Megtudtuk, hogy az országgyűlés szerdán dönti el, legyen-e népszavazás a termőföldek eladása, bérbeadása kapcsán. Azt szeretnék, hogy az Alkotmánybíróság ítélje el a kormány birtok politikáját, nyilvánítsa törvénytelennek. Azzal az indokkal, hogy megsértették az ENSZ korrupcióellenes egyezményét, átláthatatlan a folyamat, nincs ellene jogorvoslat.    

Sajnos nem nagyon bíznak az Alkotmánybíróságban, mert tagok között többségben Fidesz pártiak vannak, de legalább erkölcsi győzelmük lenne. Sok Fideszest rosszul érintené, ha elítélő döntést hoznának.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink