Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-10-03 20:04:00

Vona: Megint találkoztunk Simicskával

Magyarország veszített a népszavazáson, mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Vona: Megint találkoztunk Simicskával

A különbség a Fidesz és a Jobbik között, hogy utóbbi nem próbálja magyarázni a kudarcot, hanem elismeri, azzal, hogy előre szólt, nincs semmi értelme, tette hozzá a Jobbik elnöke. Vona Gáborék „megvett emberek”, a Jobbik pedig „fogott párt”. – ezt mondta ma a miniszterelnök a Parlamentben.

A Jobbik elnöke meg azt, hogy Orbán nem tudott parancsolni az egójának, és elveszítette ezt a küzdelmet”.Szerinte „kárt okozott a hazájának”. Azt mondta: „Haragszom önre, követelem az ön lemondását. Elég lett volna módosítani az alaptörvényt, ehelyett a Fidesz belement a biztos bukásba a szavazással, mondta Vona, aki szerint, ha érvényes lett volna a szavazás, akkor megérte volna a pénzt, de így nem".

A miniszterelnök kijelentésére, miszerint a Jobbikot felvásárolták, Vona azt mondta a miniszterelnök paranoiás, amin nem is csodálkozik, hiszen Simicska Lajos biztosan nagyon sokat tud róla. A pártelnök elmondta, hogy továbbra is tartja azt az álláspontját, hogy semmi köze Simicska Lajosnak a Jobbik finanszírozásához, majd utána hozzátette:

"Amikor legutóbb beszélgettünk egymással akkor találkoztam egyszer Simicska Lajossal, azóta ez a szám kettőre nőtt és ezt itt jelentem be először az ön adásában".

A politikus elárulta azt is, hogy ugyanazon a helyen találkoztak ahol először, a Magyar Nemzet Szalon nevű rendezvényen.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink