Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-09-28 07:52:00

Ismét uniós pénzeket bíztak Voldemortra

Taktaköz térségben kilenc település fogott össze az úthálózat fejlesztéséért, ebben segédkezik majd a Voldemort néven ismertté vált Mengyi Roland, aki ellen éppen uniós pénzekkel való visszaélés miatt nyomoznak.

Ismét uniós pénzeket bíztak Voldemortra

Kilenc taktaközi település fogott össze azért, hogy rendbetegyék az utakat a térségben. A munkát irányító és felügyelő konzorciumot Mengyi Roland vezeti majd. A Voldemort néven elhíresült Fideszes képviselő néhány hete került az érdeklődés középpontjába, amikor uniós pénzekkel kapcsolatos visszaélések miatt indult nyomozás ellene. A képviselő azt mondta az ATV Híradónak, hogy az eljárás nem hátráltatja munkáját.

"Összefüggés nincsen, Ön bizonyára tudja, hogy van ez a folyamatban levő ügyem, amelyben magam kértem a mentelmi jogom felfüggesztését a nevem tisztázása érdekében, viszont ennek ellenére, vagy éppen ezért a térségben a feladatokat ugyanúgy meg kell oldani"

- válaszolt stábunk kérdésére a fideszes képviselő.

A térség polgármesterei azt mondták, hogy ők bíznak Mengyiben, szerintük a képviselő hírére nem vet árnyékot az ellene indított eljárás.

"Bármikor, bármilyen rendezvényre hívtuk, különféle beruházások átadása, vagy bármilyen ötletek kapcsán, a legtöbbet megfordult képviselő volt annak előtte is, hogy körülötte ez az ügy nem rajzolódott ki"

- fogalmazott Filep András, Taktaszada polgármestere.

Mengyi Roland ellen azért indult eljárás, mert felmerült a gyanú, hogy uniós beruházások kapcsán a magát Voldemort nagyúrnak szólító képviselő „Alkotmányos költségek” címén kenőpénzt kért. A fideszes képviselőt az ATV Híradó kérdezte az ügyéről is, de azzal kapcsolatban ügyvédjéhez irányította a stábunkat.

atv.hu

  

  

  

Az ATV Magánszféra című műsorának legújabb részét a nézők ma este 21.40-kor láthatják.

Ajánlom

További belföldi híreink