Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-09-27 16:21:00

Harangozó: Össze-vissza hazudott a kormány

Amit a kedves választópolgárok láttak egész évben kormányinfó néven a migrációval kapcsolatban az eddig 11,3 milliárd forintba került – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint össze-vissza hazudott a kormány, 3,9 milliárd forintról beszéltek, aztán végül közérdekű adatigénylés után derült ki, hogy több mint 11 milliárdot költött Rogán Antal minisztériuma a kampányra. A politikus elmondta: 4,5-5 milliárd forintba került a népszavazás megszervezése, azt meg nem lehet tudni, hogy a háztartásokba mennyiért juttatták el a leveleket.

Hozzátette: már úgy repkednek a milliárdok, hogy az emberek nem is értik, amit most a népszavazásra költenek, annyit költenek egy évben a mentőszolgálat működtetésére is. Ezek azok az emberek, akik megmentik az emberek életét, és rájuk egy év alatt költünk annyit, mint most erre a mocskos gyűlöletkeltésre – fogalmazott.

Harangozó Tamás kijelentette: a népszavazásnak nincs értelme, már Orbán Viktor kedvenc harcostársai is azt állítják, hogy politikailag halott a kvótarendszer ötlete az Európai Unióban. Az MSZP országgyűlési képviselője hangsúlyozta: az emberek is feleslegesnek tartják a népszavazásra költött pénzt, és magát a népszavazást is.

atv.hu

További belföldi híreink