Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-09-20 12:09:00

Vona Gáborral indítja politikai magazinműsorát az ATV

Vadonatúj, hiánypótló műsorral jelentkezik szerdától az ATV. A Magánszféra a politika olyan mélységeibe enged betekintést, ahová eddig a néző nem, vagy csak nagyon ritkán látott be: átlép a falakon, és a politikusok magánéletébe kalauzol – tabuk nélkül.

Vona Gáborral indítja politikai magazinműsorát az ATV

A politikusoké zárt világ, bele látni, közel kerülni hozzájuk szinte lehetetlen. Péterfi Judit és a Magánszféra című magazinműsor stábja számára azonban mégis lehetséges, ők pedig meg is teszik, kiszakítják a politikusokat a parlamenti közegből és a sajtótájékoztatók unalmas világából, hogy megmutassák, mi van a színfalak mögött.

A Magánszféra ismert politikusok mindennapi életét mutatja be úgy, ahogy eddig még soha. Megmutatja a nézőknek, hogy néz ki a dolgozószobájuk, hol és mit sportolnak, mivel vezetik le a feszültséget, miként veszik ki a részüket a házimunkából, hol töltik a szabadidejüket, mit és hogyan vásárolnak, kik öltöztetik őket, hogyan és mivel utaznak. S mindezt a legizgalmasabb és legaktuálisabb politikai kérdésekkel fűszerezve, kendőzetlenül. A közönség mindenhová betekintést nyer, ami eddig tabu volt.

Teljesen új látószögből ismerhetik meg azokat, akik az országot irányítják vagy irányítani akarják. Az első adás főszereplője Vona Gábor lesz. De képernyőre kerül Gyurcsány Ferenc és vezető fideszes politikusok is.

Magánszféra – szeptember 21-től minden szerdán 21.40-kor az ATV-n!

További belföldi híreink