Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-08-04 11:19:00

Volner: Ismerem a fideszes elnökségi tag szeretőjét

Ugyanakkor nem akarnak kínos magánéleti sztorikkal visszavágni az őt ért támadások miatt. A jövőben inkább kormánypárti politikusok állítólagos maffiaügyeire fognak koncentrálni.

Volner János az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: azt sosem bánja, ha egy újságíró megpróbálja kellemetlen helyzetbe hozni, vagy sarokba szorítani. „Az egy más kérdés, hogy aljas módon, hazudozva, titkosszolgálati eszközöket alkalmazva megfigyelnek engem, és utána elindul egy elképesztő lejáratókampány ellenem” – fogalmazott a Jobbik frakcióvezetője.

A Ripost közölt fényképeket még június 28-án Volner Jánosról, ahogy egy ismeretlen nővel tart egy bozótosba. A politikus később egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy feltűnt neki, hogy napok óta figyelik. A Jobbik pedig közleményben tudatta, hogy a képeken látható hölggyel Volner hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban, és válófélben van.

Leszögezte, hogy bár nagyon cifra dolgokat tudna mondani, mégsem a magánéletükkel vág vissza a fideszes politikusoknak. „Mondjuk, egy fideszes elnökségi tagról nemhogy tudom, ki a szeretője, hanem ismerem személyesen a hölgyet” – mondta a politikus, majd hozzátette: megszorongathatná az illetőt, de nem célja, mert meggyőződése szerint ez egy elaljasult politikai közélethez vezetne.

„Nekem az a célom, hogy olyan témákkal vágjak vissza ezekért a támadásokért, amelyek közügyek” – magyarázta Volner János. Hangsúlyozta, hogy a Jobbik-közeli N1TV nem azért foglalkozik hetek óta a Vizoviczki üggyel, hogy revansot vegyenek az őt ért támadások miatt, az ugyanakkor elárulta, hogy a lejáratása után jobban esik neki a kormány számára sok esetben kínos híreket olvasni.

Hozzátette: tárgyi bizonyítékaik vannak fideszes politikusok maffiaügyeiről, akik „nem fognak egyhamar lemászni” az ellenzéki sajtó címlapjairól.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink