Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-06-28 13:59:00

Felvétel: Nőt vitt a bokorba a Jobbik alelnöke

A Ripost közölt fotókat Volner Jánosról, amint egy ismeretlen nővel tart egy bozótosba. A politikus mai sajtótájékoztatóján elmondta: feltűnt neki, hogy napok óta követik.

Lesi fotókat közölt a Ripost Volner Jánosról, a Jobbik frissen megválasztott frakcióvezetőjéről, a párt alelnökéről. A felvételeken az látható, ahogy a politikus gondterhelt arccal sétálgat egy benzinkúton, később pedig autójával egy ismeretlen nő társaságában egy bokros területre hajt.

A Ripost olvasója, aki a fotókat készítette azt írja: Volner nagyon zavartan viselkedett, és egy dekoratív hölgy társaságában volt. "Még jobban meglepődtem, amikor a  nővel együtt behajtott a bokrok közé egy elhagyott földúton. Nagyon határozottan vezetett, az volt az érzésem, hogy már járt itt máskor, ismerte a terepet" - mesélte az olvasó a portálnak.

forrás: ripost.huForrás: Ripost.hu
A Jobbik frakcióvezetője mai sajtótájékoztatóján arról beszélt: feltűnt neki, hogy követik, és titkos adatgyűjtés miatt az Alkotmányvédelmi Hivatal eljárását kérte. "Természetesen láttam a képeket. Már több hete felfigyeltem rá, hogy követnek" - mondta Volner. A felvételekről viszont többszöri kérdésre sem akart beszélni. 

A Jobbik időközben szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében azt írja, a Ripost felvételein látható hölggyel Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van. Az alelnökkel szemben a pártban teljes a bizalom. A fotókat, illetve a hetek óta tartó folyamatos illegális nyomozást a Jobbik az évtized legsúlyosabb törvénytelen megfigyelési botrányának tartja. Ezzel kapcsolatban június 15-én az illetékes szervek intézkedését kérték, mivel azt a Btk. bünteti. Az ún. „olvasóriporter” meséjét cáfolja, hogy Volnert az eset napján a Képviselői Irodaháztól 40 km-en át követték. A Jobbik szerint az ügy felveti annak lehetőségét, hogy "a Fidesz a Habony Műveken keresztül illegálisan saját titkosszolgálatot működtet politikai ellenfeleinek lejáratása céljából."

Kicsoda Habony?

Ahogy arról nemrég az atv.hu is beszámolt, Volner János június elején arról kérdezte Orbán Viktort a parlamentben, hogy ki Habony Árpád és milyen szerepkörben dolgozik a kormány környékén. A miniszterelnök azt felelte, nem illetékes a kérdésben, majd rátért arra, hogy "sokkal érdekesebb kérdés, kicsoda Volner János", a Jobbik új frakcióvezetője, akit Orbán ezt követően adócsalónak nevezett.


A Volner Jánosról fotókat közlő Ripost portál egyébként Habony Árpádhoz köthető.

Volner János közéleti karrierje a Magyar Gárdában indult, ahol "kommunnikációs tiszt" volt. Érdekesség, hogy Kiss Róbert korábbi gárdakapitány korábban azért kényszerült lemondani a gárda vezetéséről, mert a Jobbik közeli neonáci Kuruc.infón megjelent egy videó, amin Kiss egy erős területen csókolózik egy idegen nővel.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink