Itthon

Schweinsteiger góllal zárult az Eb harmadik napja - frissül

Petárdák és székek repültek Marseille-ben - videó
június. 13. hétfő 8:31

2 percre állt be, de gól lőtt Schweinsteiger
június. 13. hétfő 8:26

A német válogatott végső győzelmét a csereként beállt Schweinsteiger biztosította be a 92. percben, 116. válogatottbeli fellépésén két percre volt szüksége 24. góljának megszerzéséhez.

Amikor fontosabb a séró, mint a foci
június. 13. hétfő 8:12

A Horvátország-Törökország mérkőzésen mindössze egy gól esett, amit Modric jegyzett. A hihetetlen módon eltalált lövés előtt az egyik török védő meglepő módon mérte fel a szituációt: 

Egymásnak estek a német és ukrán szurkolók is
június. 13. hétfő 8:10

Nagyjából ötven német szurkoló megtámadta az ukrán drukkerek egy csoportját vasárnap Lille-ben, a két ország labdarúgó-válogatottjának Európa-bajnoki mérkőzése előtt.

A francia rendőrség gyors közbeavatkozásának köszönhetően az incidens nem tartott sokáig. Két ember könnyebben megsérült, de orvosi ellátásra egyiküknek sem volt szüksége. Ezen kívül több kisebb összecsapásra is sor került a városban, de végül helyre állt a rend.
    
A C csoport első fordulójában a világbajnoki címvédő német válogatott Ukrajna elleni meccse 21 órakor kezdődik.

Németország-Ukrajna 2-0
június. 12. vasárnap 22:52

A világbajnok német válogatott 2-0-ra legyőzte vasárnap este az ukrán csapatot Lille-ben a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában.

Legyelország - Észak-Írország 1-0
június. 12. vasárnap 19:53

A lengyel válogatott 1-0-ra legyőzte az északír csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában, vasárnap.

Modric kapáslövésével nyertek a horvátok
június. 12. vasárnap 17:00

A horvát válogatott 1-0-ra legyőzte a török csapatot Párizsban a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának első fordulójában rendezett vasárnap délutáni mérkőzésen.

Eljárást indít az oroszok ellen az UEFA
június. 12. vasárnap 12:28

Fegyelmi eljárást indít az Orosz Labdarúgó Szövetség ellen az UEFA, az orosz és angol szurkolók összecsapásai miatt. – írja a BBC.

Összecsaptak a szurkolók Nizzában is
június. 12. vasárnap 11:27

Az északír és a lengyel szurkolók csaptak össze egymással Nizzában.

Az AP hírügynökség szerint eleinte nem volt egyértelmű, kik kezdeményezték az összecsapásokat, de az internetre felkerült felvételeken jól látszik, hogy a körülbelül húsz verekedő többsége sötétzöld pólót viselt, ami az északírek hagyományos színe. A rohamrendőrség gyorsan beavatkozott, és megfékezte a huligánokat.

Christian Estrosi, Nizza polgármestere elítélte a történteket. "A huligánok viselkedése elfogadhatatlan, szigorúan meg kell büntetni őket" - írta közösségi oldalán. Azt is elárulta, hogy késő este egy embert letartóztattak az esettel kapcsolatban, majd megköszönte a rendőrség munkáját.

A Reuters szerint hét ember sérült meg.

A lengyel és az északír válogatott 18.00 órától mérkőzik meg egymással a C csoport első fordulójában.

MTI

Videó a stadionbeli rendbontásról
június. 12. vasárnap 9:40