Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-04-21 08:55:00

„Itt még az albán is zsidó” Novák vendégeként zsidózott Schuster

Delhusa Gjon is zsidó, Göncz Árpád is zsidó: Rákosiról eddig is tudtuk, hogy zsidó, és ha ő mondja, hogy Földes László is zsidó, akkor nincs okunk kételkedni, hogy zsidó. Schuster Lóránt a Jobbik szervezésében zsidózott.

„Itt még az albán is zsidó” Novák vendégeként zsidózott Schuster

Szerda este Schuster Lóránt volt a Jobbik Újbudai alapszervezetének vendége. A nyilvános eseményt Schuster új könyve, a Kaptafa kapcsán szervezték. Az eredeti terv szerint Novák Előd Jobbik-alelnök beszélgetett volna a P. Mobil frontemberével. Novák azonban – egy rövid bevezető után – a nézők között foglalt helyet, ami feltehetően összefügg azzal, hogy kora délután kiderült: Vona Gábor megvétózza, hogy induljon az alelnökségért a nyári tisztújító kongresszuson.

Hova lett a magyarság immunrendszere, kedveseim? – tette fel Schuster a kérdést rögtön az elején, megágyazva ezzel az előadás fő mondanivalójának, amit pár szóban talán úgy lehetne összefoglalni: „a tudjuk kik” által irányított média éjjel-nappal hazudik az embereknek, emiatt sok a hülye, ezért „hiteles” forrásból kell tájékozódni.

Cion, migránsok, fegyverek

Rögtön egy példát is hozott. Szerinte már évekkel ezelőtt megírták, hogy az európai országok vezető politikusai kiárusítják az országaikat. „Ez történik? Ez. Megírta ezt az újság, vagy a tévében bemondta ezt valaki? Nem, de ettől mi még tudhatjuk ezt!” – magyarázta fennhangon, majd eljutott a lényeghez:

a Cion bölcseinek jegyzőkönyvében már előre megírtak mindent. „Persze hamisítvány, de nagyon kitűnő hamisítvány, mert minden úgy történik, ahogy le van benne írva”

– tette hozzá cinikusan, a közönség pedig hangosan helyeselt és nevetett.

„A történelem arról szól, hogy hogyan kell megcsinálni az Európai Egyesült Államokat. A világot négy részre osztva, izraeli központtal, és a többi” – folytatta a világmagyarázást Schuster. Szerinte azok,

akik kitalálták a „Tervet”, már a II. világháború után átvették a hatalmat több európai ország felett, és elkezdték eltördelni a nemzetállamok gerincét.

delhusa gjonDelhusa Gjon

Az albán zsidó és a pálinka

A frontember ezután elmondta, hogy a könyvet is azért írták meg, mert a szakmában nagyon sok dolog nem közismert. De miről kell tudnia az olvasónak? Schuster egyből hozott is egy példát.

„Delhusa Gjon milyen származású?” – tette fel a rendkívül releváns és sokakat érintő kérdést, mire a közönségből többen rávágták: albán.

És Schuster szerint itt kezdődnek a problémák, hiszen „Delhusa Gjon elmondta a tévében, hogy az ő apukája bizony zsidó volt. Tehát Magyarországon még az albán is zsidó”. Ezt azért tartotta fontosnak elmondani, hogy felhívja a figyelmet, mennyire más a dolgok látszata, mint a valóság.

Mein Kampf és zsidó Rákosi

Később előjött Schuster egyik kedvenc témája, amivel a könyvében is részletesen foglalkozik: Vikidál Gyula – a P. Mobil egykori énekesének – ügynökmúltja. A zenekarvezető itt ismét megragadta az alkalmat, hogy elbüszkélkedjen vele:

Vikidál azt írta az egyik jelenésében, hogy Schuster a Mein Kampfot olvassa. „Ez igaz volt” - tette hozzá gyorsan a hallgatóság legnagyobb elégedettségére.

Saját bevallása szerint a másik nagy kedvence Földes László, „akinek az eredeti családneve Fischer, de nem jelent ez semmit sem”. Hozzátette: rettenetesen megharagudtak rá amiatt, ami Hobóról mondott egy tavalyi előadásán. (A cikket itt olvashatja.) Pedig elmondása szerint ő nem is állította Földesről, hogy tehetségtelen, csak azt, hogy a zenekar úgy kísérte le, mint amikor a cigányzenekar kíséri az örömapát. „Ott száll be, ahol akar, olyan hangnemben énekel, ahogy akar, ott hagyja abba, ahol akarja” – magyarázta a Kossuth-díjas zenészről.

Schuster Hobóval kapcsolatban ugyanakkor ismét fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy Rákosi Mátyás egy feljegyzésében azt írta: „Mező Imre, Földes László (Hobó édesapja – a szerk.) és más zsidó elvtársak megkerestek, hogy így meg úgy kellene elosztani a javadalmakat, pozíciókat, egyebeket”.

A történet Schuster szerint úgy folytatódik, hogy a „zsidó” Rákosi elmagyarázza, hogy a javakat nem származás alapján osztják el, „persze ez sem egy utolsó szempont”.

Hozzátette: perelje be valaki a Rákosit azért, mert az mondta Földesről, hogy zsidó. „Hát csak tudja.”

göncz ÁrpádGöncz Árpád

Zsidók, zsidók mindenhol...

Aki azt, gondolja, hogy ennél több zsidózás már nem fér egy másfél órás előadásba, az téved. Újabb leleplezés következett ugyanis a magyar könnyűzene berkeiből. Schuster története szerint egy Koncz Zsuzsa koncert 12 ezer jegyéből 6 ezret egyből megvett és szétosztogatott az SZDSZ. „Én és az itt ülő magyar emberek fizettük azt a hatezer jegyet. És az első sorban ott ült Göncz Árpád, rendes nevén Göncer Ármin”.

De a másik oldal is kapott Schustertől. Felidézte, hogy volt korábban egy Alsóház című műsor az ECHO tévén, ahova rendszerint két baloldali és két jobboldali vendéget hívtak meg. Hangsúlyozta: nem szívesen mondja el,

de az egyik adás azért maradt el, mert Budaházy György pólóján az szerepelt, hogy kidobnak egy zsidó-csillagot a kukába. „Persze, ez k.rva jó, csak utána elmondtam a Budaházynak, hogy negyven perc lehetőséget elszúrt ezzel”

– sopánkodott az elvesztegetett lehetőség miatt. Schusternek a kurucinfós kommentelőkről is sommás véleménye van, akik szerinte arról árulkodnak, hogy a nemzeti radikális oldal egy része tök hülye.

Szurkol a Jobbiknak

A volt MIÉP-es rocker később még idézett egy-két mondatot Herzl Tivadartól és a londoni The Jewish Cronicle újságból, valamint

arról is beszélt, hogy minden egyes csepp olaj haszna a zsidókhoz megy.

Elárulta azt is, hogy még több könyvet tervez megírni, melyek közül az utolsó az Antikrisztus címet fogja viselni, és ez „nagyon nem fog tetszeni nekik”.

A másfél órás zsidózás után

Schuster kijelentette, szurkol a Jobbiknak, hogy hiteles tudjon maradni, és ne morzsolódjon fel úgy, mint a MIÉP.

Lehet, hogy akkor még nem tudta, hogy pár órával a rendezvény előtt Vona Gábor kigolyózta „a radikálisokat” a párt vezetéséből. Ezért kell tájékozottnak lenni.

Ajánlom

További belföldi híreink