Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-03-26 07:35:00

Ma este megszólalnak a kopaszok

És akkor azonnal kiderül, hogy valójában nem azok, akiknek látszanak, hanem okos, intelligens emberek: szociológusok, filozófusok.

A ma esti Vakkomondorban az IQ-é a főszerep, izgalmas kérdésekkel és értékes nyereményekkel. Aki például megfejti, hogy kicsoda valójában Habony Árpád, kaphat egy 200 fős esküvői partit a Szépművészeti Múzeumban. Persze, csak akkor, ha kifizeti.

A következő kérdés is nehéz, de nem megoldhatatlan: „Tegyük fel, hogy én egy párt alelnöke vagyok. Ugyanakkor alelnöki mivoltomon túl elnöke vagyok egy focicsapatnak. Ennek a csapatnak van egy biztonsági cége. A cég néhány munkatársa, jellemezően kopasz fiatalemberek fizikailag megakadályozzák egy másik párt népszavazási kezdeményezését. A kérdés: mi köze a pártomnak a kopasz és egyáltalán nem náci férfiak akciójához?”

A választ Gulyás Gergelytől hallhatjuk a ma esti adásban.

A műsorban az is kiderül, hogy Beleznay Endre műsorvezető szeretne olyan okos lenni előre, mint a politológusok utólag.

Kiderül továbbá, melyik festményt vinné haza az utca embere a Szépművészeti Múzeumból néhány hónapra, ingyen. Volt, aki a Mona Lisát választotta, volt, aki az Ásító inast. Egy szerény hölgy viszont azt mondta, a Kossuth szobrot azért nem kéri a kertjébe, mert nem egyedül lakik.

A tömény 25 percben megnézzük, hogyan reagálnak a kormánypárti képviselők Giró-Szász András híreire, és azt is, hogyan reagál ugyanerre Chuck Norris, valamint Virág elvtárs és Pelikán József gátőr.

Vakkomondor, ATV, szombat, 20.30.

További belföldi híreink