Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-27 08:28:00

Magyarországra települne az olasz maffia

Itt mindkét politikai oldal maffiázza egymást, ezért úgy vélik, barátságos környezetbe érkeznének. Készek stratégiai megállapodásra is, és kitűnőnek tartják az üzleti környezetet.

Új adással jelentkezik az ATV egyik legviccesebb műsora, a Vakkomondor. Ami egyébként rezsicsökkentő hatású is, hiszen amíg ezt nézi a kedves néző, addig sem a zuhany alatt áll.

Lesz itt mélyinterjú Andy Vajnával kaszinókról, milliárdokról és kádban locsogásról. Lesz körkapcsolás kormánypárti képviselők sporttevékenységéről. Bemutatjuk a Vakkomondor jelöltjét az Eurovíziós Dalversenyre, és adunk egy-két tippet, kinek lehetne emlékművet állítani Szulejmán török szultánhoz hasonlóan. (Például a mongoloknak a tatárjárásért.)

Ma este láthatják Magyarországon először az életkor csökkentő tablettát működés közben, és az is kiderül, mit gondol a shoppingolásról Beleznay Endre szomszédja, Essneki Bandi bácsi.

És, mint a címben említettük, hazánkba költözne az olasz maffia, hiszen itt mindkét politikai oldal maffiázza egymást, ezért úgy vélik, barátságos környezetbe érkeznének. 

Vakkomondor, ATV, szombat, 20.30.

További belföldi híreink