Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-25 11:24:00

Kéri: Ezentúl bármilyen rendezvényt tönkre tehetnek ilyen "kopasz figurák"

„Megvan a sokat emlegetett terrorveszély, ami miatt alaptörvényt akar módosítani a Fidesz!”- így reagált a választási irodánál történtekre Kéri László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Kicsi a világ! Kubatov titkára és a népszavazós Erdősiné kísérője osztálytársak voltak, írja az Index. A lap szerint az egyik kopasz fiatalember, aki a 15-20 fős csoporttal együtt védte, kísérte, segítette kedden Erdősinét a választási irodánál, Kubatov Gábor titkárának gimnáziumi osztálytársa volt.

A miniszterelnök szerint méltatlan, ami a Választási Irodánál történt. Kéri László szerint a probléma egyik része a Fidesz és az erőszak kérdése. A politológus a 2006-os eseményeket említette, amiről azóta sem derült ki, hogy mi a kapcsolat a Fidesz és az akkor először megjelent „fradi-dózsa szurkoló gárda” között.

Kéri szerint először ezt a kérdést kellene megfejteni, mert nem tegnap született meg az a gyakorlat, hogy a piszkos munkát olyanok végezzék, akik aztán szinte lenyomozhatatlanok. Kéri hangsúlyozta az is jellemző, hogy a miniszterelnök életmód kérdésnek nevezte a vasárnapi zárvatartásról szóló népszavazási kezdeményezést, pedig elég sok energiát fektettek a bevezetésébe, és a megvédésébe.

A politológus szerint ez a tendencia oda vezet, hogy ezentúl bármilyen rendezvényre, ami nekik nem tetszik, oda mehetnek ilyen „kopasz” figurák, és tönkre tehetik, megakadályozhatják azt. „Aki a tegnapi jelenetek után sem kap észbe, annak nem tudom mi kell még”, tette hozzá Kéri.

atv.hu

További belföldi híreink