Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-25 07:00:00

Gulyás rákérdez Kubatovnál a kopaszokra

Nincs hivatalos értékelése sem frakció, sem párt szinten a Választási Irodában történteknek, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Gulyás Gergely.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese hozzátette, természetesen szeretné tudni, kik voltak azok a kopasz emberek, akik elállták a szocialista képviselő útját. A Fidesz semmilyen módon nem érintett a Nemzeti Választási Iroda épületénél kedden történt eseményekben- mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

A kormánypárt szerint a szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni, és nyilvánvaló, hogy csak a balhéban, a botránykeltésben érdekeltek. Gulyás szerint a szabályozásnak vannak hiányosságai, ezeken változtatni kell.

A politikus azt mondta, Kubatov Gábort nem kérdezte arról, hogy az ő emberei voltak-e ott, de a műsorban megígérte Kálmán Olgának, hogy adandó alkalommal felteszi neki a kérdést.

A mai szoboravatásról is beszélt Gulyás, ahol antirasszista plakátokkal és jelszavakkal tiltakozók akadályozták meg, hogy a szélsőjobboldali politikus, Donáth György szobrát felavassa a Fidesz-alelnök és Boross Péter volt miniszterelnök.    

Azt mondta, nem bánta meg, hogy részt vett az avatáson. Szerinte nagyon sok olyan alakja van a történelemnek, akinek az életútja nem makulátlan, ha ez volna a mérce, nem volnának köztéri szobrok, tette hozzá.

atv.hu

További belföldi híreink