Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-23 17:51:00

Zsidózás és gyúrás: ezeket tudtuk meg a Fradi Security munkatársairól

Ma reggel több fekete ruhás kopasz ember megakadályozta, hogy Lukács Zoltán benyújtsa az MSZP népszavazási kezdeményezését. A választási irodában jelenlévők közül ketten állítólag a Fradi Security tagjai, bár az FTC ezt határozottan tagadja.

Zsidózás és gyúrás: ezeket tudtuk meg a Fradi Security munkatársairól

Juhász Péter, az Együtt alelnöke a Facebook oldalán osztotta meg azt a levelet, amit egy, „a Fradi belső ügyeit jól ismerő forrás” küldött neki.

"Tisztelt Juhász úr!
A ma reggeli NVI-nél történtekkel kapcsolatban az alábbiakra kívánom felhívni a figyelmét. Az ott megjelent "kigyúrt urak" nem bőrfejű szélsőjobbosok, hanem mind a Fradi Security jól megfizetett tagjai. Köztük volt K. Tibor (Facebookon K. Tibike) és J. Loci. Mindketten visszaeső bűnözők, K. kb. fél éve szabadult, nem is értem, hogy dolgozhat valaki ilyen előélettel biztonsági őrként, de sajnos Kubatov úr biztonsági szolgálatánál a büntetett előélet inkább előny..."

Egy, a Fradi belső ügyeit jól ismerő forrás most küldte az alábbi levelet. Oszd meg, hogy mindekihez eljusson, hogyan...

Közzétette: Juhász Péter – 2016. február 23.

Portálunknak sikerült beazonosítania a fentebb említett két férfit, akik már régóta barátok és gyúrótársak.

K. Tibor a Facebook profilján több foglalkozást is feltűntetett: saját bevallása szerint Gamer (vagyis játékos) a Csepeli Box Klubnál, 2015 szeptembere óta menedzser a karitatív program szervezőnél. Azelőtt (valószínűleg a levélben is említett börtönbüntetése alatt) a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetnél is dolgozott, fürdősként.

Mint írta, egy éve tanul „kitartást” „az élet iskolájában, ahol az Isten a tanár!!!”. Korábban egyébként vendéglátóipari szakközépbe járt.

Szabad kereszténynek vallja magát. Fontos információ még róla, hogy 2015 novemberében „laza 57 cm” volt a karjának az átmérője. Bár a pitbullját „kisfiamként” emlegeti, valójában egy kislány édesapja. Nem meglepő módon, „életre, halálra” a Fradinak drukkol. Németország 2014-es világbajnoki címét sem hagyta szó nélkül: „White power van haljak meg” – írta.

tibike és az 57 centis karja. forrás: facebookTibike és az 57 centis karja. Forrás: Facebook

A magyarországi „White Power klán” alapítója szerint követelmény, hogy az ebben hívők utálják a cigányokat, a zsidókat és más, nem magyar fajokat. K. Tibikének egyébként is volt néhány zsidózós megjegyzése a Facebookon. „Vonatok is készen állnak minden rendben had hulljon a hó”, és „Egy fél karú Zsidó? Duplán hasznavehetetlen!!! Kemencèbe vele” – írta egy általa feltöltött Hitler kép alá.

Dühe talán onnan ered, hogy a társadalomba nehezen illeszkedik be. „Azt a hüllővérü sznob Európa uniós k… életit nekik! Rendesen kinéznek az emberek mert nem vagyok olyan csenevész mint ők;)Diszkriminatív társadalom” – panaszkodott.

A barátaiért viszont mindent megtesz. Egyiküket még „a háziból” is megszöktették, hogy elmehessen a Rukkel-tóra.

tibike és lóci. forrás: facebookTibike és Lóci. Forrás: Facebook

K. Tibor és J. Lóci már régóta barátok. A két szolnoki férfi gyakran látogatja a helyi edzőtermet. Tibike idén januárban 160 kilogrammal az állványon hajtott végre hatszor hat darab fekvenyomást, ami azért nagy dolog, „mert ez egy komoly szériaszám”. Lóci azonban barátján is túl tesz, tavaly decemberben 200 kilót nyomott ki. 

Lóci egyébként titokzatosabb Tibikénél, azon kívül, hogy a Fradit jelölte meg munkahelyként, illetve az izmairól készült fényképeken túl, nem sok mindent osztott meg a nyilvánossággal. Úgy tűnik, a gyúrás fontos része az életének, ugyanis néhány naponta bejelentkezik az edzőterem oldalán. 

 lóci háta. forrás: facebookLóci háta. Forrás: Facebook

A Fradi tagadja, hogy nekik dolgoznak

„Az FTC a leghatározottabban kijelenti, hogy az egyesület nem kíván politikai kérdésekben állást foglalni. Természetesen a klub sem most, sem máskor nem kért senkit arra, nem küldött bárkit olyan céllal bárhová, hogy útját állja bárkinek, esetleg bárkit szabad akaratában megakadályozzon. A sajtóban felmerült legfrissebb találgatásokra reagálva az FTC határozottan kijelenti, hogy nem a Fradi Security Kft., nem a klub munkavállalói azok a személyek, akikről ma bizonyos platformok ezt állították a Nemzeti Választási Irodában történtekről beszámolva” – írták közleményükben. Az FTC szerint, akik ezt hiszik, azokat bizonyára megtévesztette, hogy sokan beírják munkahelyként az FTC 1899-et. 

A fenti képen viszont Fradi emblémás biztonsági mellényt viselnek egy kézilabda-mérkőzésen. A klubtól megkérdeztük, hogy ha nem az FTC alkalmazottai, akkor miért viselik a klub emblémájával ellátott mellényt, megkeresésünkre egyelőre nem reagáltak. 

atv.hu

További belföldi híreink