Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-17 08:04:00

Keményen beszólt Kövér Lászlónak az egykori műsorvezető

Az Országgyűlés elnöke szerint nem hibázhat a salgótarjáni időközi választáson, aki élhető jövőt szeretne a gyerekeinek. Dömsödi Gábor szerint más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak.

„Ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson – magyarázta Kövér László salgótarjáni sajtótájékoztatóján, kedden.

Kövér László az MTI beszámolója szerint hozzátette: olyan polgármestert kell választani, aki képes felelősséggel gazdálkodni, és megtalálja a partneri viszonyt a kormányzattal.
    
Úgy fogalmazott: az ő jelenléte is azt szeretné üzenni, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség által támogatott polgári kormány ott áll a salgótarjániak, ott áll Simon Tibor polgármesterjelölt mögött, és alig várja, hogy végre értelmes párbeszéd kezdődhessen a salgótarjáni polgármester és a kormányzat között.

Dömsödi kiakadt

Dömsödi Gábor egykori televíziós műsorvezető, pásztói polgármester a Facebookon fakadt ki Kövér szavai miatt. Mint írta: Nógrád megyei független polgármesterként tiltakozik a házelnök szavai ellen. Hozzátetette:


„Más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak, nálunk meg hallgatjuk tétlenül évek óta”.


    
Az egykori tévés szerint Kövérnek hatalommal való visszaélés miatt meg kellene követnie a salgótarjániakat, és „legközelebb számoljon legalább 1990-ig mielőtt kinyitja a száját”.

Nyílt levél Kövér LászlónakTisztelt Házelnök úr!A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő szemé...

Közzétette: Dömsödi Gábor közszereplő – 2016. február 16.

atv.hu

 

További belföldi híreink