Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-17 19:03:00

„Ha Felcsútra épített volna stadiont, most szobra lenne”

Ha annak idején stadion építés helyett valamelyik budapesti nagycsapatot támogatta volna, sosem kerül börtönbe, mondta Stadler József a szabaduló buliján. A vállalkozó lehet, hogy csak ideiglenesen szabadult, mivel újra perbe fogták költségvetési csalásért.

Kedvenc ételével, akasztói filézett pontypörkölttel várták a börtönből frissen szabadult Stadler Józsefet szülőfalujában, Akasztón.


A hajdani milliárdos vállalkozó az ATV-nek elmondta: ma már nagyon bánja, hogy annak idején stadiont és csapatot épített.

Szerinte sokkal jobban járt volna, ha inkább valamelyik budapesti nagycsapat, például a Fradi mögé áll.

„Ha én akkor felmentem volna a Fradihoz - és biztos, hogy felmentem volna -, akkor soha az életbe nem kerültem volna be börtönbe” – magyarázta Stadler. Hasonlóan nyilatkoztak egyébként a szabaduló bulira összegyűlt hívei is. Egyikük szerint ha nem Akasztóra, hanem Felcsútra épített volna stadiont az egykori milliárdos, akkor szobrot emeltek volna neki.

A majdnem tíz évet ülő hajdani juhász buliján ott volt Akasztó polgármestere is, aki ikonnak, és barátjának nevezte Stadler Józsefet. Suhajda Antal leszögezte: amíg Stadler ott élt és dolgozott, addig a településnek is jól ment a sora. Most viszont sok a baj, a stadion romokban, ráadásul az is lehet, hogy a vállalkozónak hamarosan vissza kell mennie a börtönbe.

atv.hu

További belföldi híreink