Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-16 15:37:00

Eldőlt Dzsudzsák sorsa?

A Bursaspor vezetősége - török sajtóértesülések szerint - úgy döntött, hogy eladja Dzsudzsák Balázst, a csapat magyar válogatott futballistáját.

Eldőlt Dzsudzsák sorsa?

Több török sportportál is arról számolt be, hogy az egyesület vezetői már fel is vették a kapcsolatot a 29 éves játékos menedzsmentjével. Dzsudzsák teljesítményével elégedetlenek a vezetők, ráadásul az anyagi problémákkal küzdő klub helyzetén csak ront a magyar támadó magas fizetése.

Dzsudzsákért állítólag egyelőre egyetlen klub sem érdeklődött, de a Bursaspor már több kínai csapattal is felvette a kapcsolatot.
    

A magyar válogatott kapitánya a nyáron a Dinamo Moszkvától szerződött a török együtteshez, sajtóhírek szerint 1,6 millió euróért igazolták le, a fizetése pedig évi 1,7 millió euró. Azonban nem tudott maradandót alkotni a csapatban, amely nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, de jelenleg csak a 13. helyen áll a bajnokságban.

Dzsudzsák nem akar Kínába szerződni 

Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József a ripostnak reagált a klubváltásról szóló hírekre. „Egyelőre nem kaptunk jelzést a vezetőség részéről, hogy szeretnének megválni Dzsudzsák Balázstól. Nincs erről szó, és reményeink szerint nem is lesz” – mondta. Azt viszont elismerte, hogy nem áll jól a helyzet. „Több dolog sem a mi malmunkra hajtja a vizet: nem megy jól a Bursaspornak, kísérleteznek, az ideális összeállítást próbálgatják, és közben bűnbakot keresnek. Balázsnak ezzel nem szabad foglalkoznia, csak azzal, hogy készüljön, és jól teljesítsen” – magyarázta. Azt is hozzátette, hogy Dzsudzsák azért dolgozik, hogy mielőbb javítson a helyzetén, és visszakerüljön a csapatba.

atv.hu / MTI

További belföldi híreink