Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-09 20:31:00

EB: Megvan, hol lesz a magyar csapat szállása

A délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz a magyar labdarúgó-válogatott bázisa a nyári Európa-bajnokságon.

EB: Megvan, hol lesz a magyar csapat szállása

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja az elnökség keddi üléséről szóló beszámolójában azt írta, hogy egy nyugat- és egy délkelet-franciaországi lehetőség között választottak, és végül azért döntöttek utóbbi mellett, mert ott "a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett" az MLSZ-nek "rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia".   


"Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, mégis közel van az utazások szempontjából fontos tengerparti repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához"

- írta az MLSZ a Cannes-tól néhány kilométerre fekvő helyről. A szövetség kiemelte, hogy a nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az európai szövetség (UEFA) előírásainak és a szakmai stáb - a minél sikeresebb szereplés érdekében felállított - szempontjainak teljes figyelembevételével történt.
   
Magyarország idén 44 év szünet után szerepel ismét Európa-bajnokságon. A válogatott Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) csap össze az F csoportban.

atv.hu / MTI

További belföldi híreink