Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-02-02 17:16:00

Agyonlőtte gyermekét, majd saját magával is végzett a rendőrnő

Kedden főbe lőtte magát és gyerekét egy rendőrnő Budapesten, a XVIII. kerületi Bartók Béla utca és a Dávid Ferenc utca kereszteződésében - tudta meg a Velvet.

Agyonlőtte gyermekét, majd saját magával is végzett a rendőrnő

A online portál értesüléseit később Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-nek is megerősítette.

Elmondta továbbá azt is, hogy jelenleg ügyészi részvétellel tart a helyszíni szemle, annak befejezéséig nem adhat bővebb tájékoztatást.

Az MTI tudósítója a helyszínen mintegy harminc rendőrt, mentősöket, ügyészségi alkalmazottakat és bűnügyi technikusokat is látott. A Bartók Béla utca jelenős részét lezárták a szemle idejére.

Ellentmondásos információk jelentek meg a bulvársajtóban az öngyilkos rendőrnő párját illetően. A Blikk úgy tudja, hogy egy gazdag vállalkozó volt az egykori élettársa a tettesnek, aki egyik napról a másikra elhagyta. A nőre egy hatalmas házat hagyott, amit azonban nem tudott fenntartani - írta a lap.

A Bors viszont úgy tudja, hogy a férj szintén rendőr, aki folyamatosan újítgatta a házukat. A Bors el is érte az állítólagos apát, aki körzeti megbízottként dolgozik. Ő arról számolt be, hogy megromlott a kapcsolata a párjával.

atv.hu

További belföldi híreink