Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-01-27 20:15:00

Befolyásos ember tyúkszemére léphetett Lagzi Lajcsi

Egy ingatlanügy miatti konfliktus állhat amögött a büntetőeljárás mögött, amely miatt 125 napot töltött előzetes letartóztatásban Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi, és amellyel kapcsolatban jelenleg is tart a nyomozás - erről az ATV-nek adott rendkívüli interjújában beszélt a "mulatós zene királya." A beszélgetést csütörtökön láthatják a nézők a délutáni Fórum keretében, 17.05-től.

Befolyásos ember tyúkszemére léphetett Lagzi Lajcsi

Egy olyan befolyásos rosszakarója tyúkszemére lépett, akinek hatalmában áll ezt megbosszulni - tette hozzá Lajcsi.

Az interjúból az is kiderül, hogy a börtönben írt több vonalasfüzet már nincs a zenész birtokában, tekintettel arra, hogy biztos helyre záratta. Ebbe olyan információk is vannak, amelyek másokat kellemetlenül érintenek. De mint mondta, Lajcsit nem a bosszú vezérli, a naplóírás pusztán túlélésének a garanciája volt.

Az interjú során végig a zenész segítségére volt egyik védője Fröhlich Krisztián, aki leszögezte, az ügyben még számos fordulat várható, hiszen minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy bebizonyítsák,


Galambos Lajos nem követte el az ügyészség által korábban közölt gyanúsításban szereplő bűncselekményeket.

Amint azt korábban az atv.hu is megírta, a Budaörsi Járásbíróság szeptember 24-én rendelte el a zenész és két társa előzetes letartóztatását, akiket vesztegetésre való felbujtás és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. Az ügy egyik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását még tavaly október 2-án megszüntette a törvényszék.

Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

atv.hu

További belföldi híreink