Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-01-25 18:09:00

Újra összeállt Pajor Tamás zenekara

Tizenhét év után újra összeállt, és új albummal jelentkezik az Amen zenekar, amely e hét szombatján, a Hit Parkban tartja a Fénykor című lemez bemutatóját.

Stílusról, dalaik üzenetéről, kettejük baráti- és munkakapcsolatáról is beszélt Pajor Tamás szövegíró, és Szentkirályi György zeneszerző az ATV Start Plusz című műsorában.

Pajor többek közt arról beszélt, a zenekar legfontosabb küldetésének tekintik, hogy olyan új értelmezésű gospel zenét alkossanak, amely azt hirdeti, hogy "az emberi életnek sokkal több értelme van, mint a földi dimenzió, például van Isten, és van Fia, Jézus Krisztus. Emellett igyekszünk oly módon bemutatni a valóságot, hogy az szórakoztató legyen, mélyértelmű legyen, és megragadja az emberi szívet, reméljük, hogy ez sikerül is" – fogalmazott a zenekarvezető.  

A zeneszerző pedig egyebek mellett elmondta, a dalok alapvetően spontán születnek, de fontos figyelembe venni a trendeket is, különben nem fog eljutni az üzenet azokhoz, akiknek szól. Márpedig minden zenekarnak van üzenete, a zene pedig ezt az üzenetet örömmel szolgálja.

A beszélgetés további részleteiért kattintson a videóra!

atv.hu / J. I

További belföldi híreink