Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2016-01-16 16:45:00

Harminc évet öregedett az ATV műsorvezetője

Miután a miniszterelnök a Fidesz kongresszusán azt mondta, „30 éve itt vagyunk, és a következő 30 évben is itt leszünk”, a Vakkomondor előreugrott az időben, és összefoglalta 2046 legfontosabb híreit. Ehhez azonban Beleznay Endrét is át kellett változtatni.

Kiváló munkát végzett az ATV sminkese, Tóth Melinda: alig egy óra alatt 70 évesre változtatta Beleznay Endrét, aki a Vakkomondor ma esti adásában többször is időutazáson megy keresztül, hogy a jövőből informálja a kedves nézőket.

Megtudhatjuk például, hogy 2046-ban a Felcsúti Vasúttársaság megépítette az Irkutszk-Novoszibirszk vasútvonal befejező szakaszát, az átadó ünnepségen Mészáros Lőrinc nemzetgazdasági, területfejlesztési és külügyminiszter képviselte hazánkat.  
 
30 év múlva kiderül, hogy hazatérhetett otthonába Simicska Lajos. Az egykori oligarcha a hátralévő idejét zenéléssel szeretné tölteni, hogy kamatoztathassa az évek alatt Lagzi Lajcsitól ellesett trombita tudását.

Friss hír a jövőből, hogy Mesterházy Attila örökös belépőt kapott az Oxigén Wellnessbe, mivel immár 50 éve ott tölti ideje jelentős részét. Az MSZP veteránjai – Mesterházy, Tóbiás József, Kunhalmi Ágnes – a szaunában emlékeztek meg az MSZP felbomlásának 25. évfordulójáról.
 
És 2046 híre az is, hogy a Vajna Tímea Studios & Corporation Etyek kft vásárolta meg Star Wars 19 forgalmazási jogát.

És kiderül az is, hogy 2046-ban immár 25 éve annak, hogy megszűnt Rogán Antal ingatlanának növekedése. A korabeli tudósok értetlenül álltak a jelenség és az épület előtt, tudniillik az egykori miniszter lakása éveken át tágult, de hússzor olyan gyorsan, mint a világegyetem.

Vakkomondor, az ATV szórakoztató műsora: szombat, 19.30.

További belföldi híreink