Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-12-03 10:44:00

Brutálisan beleszállt Orbán tanácsadója Orbán államtitkárába

A 888.hu Századvéges kötődésű ellenportálnak annyira becsípődött Csepreghy Nándor, hogy 24 óra leforgása alatt két cikkben is szénné alázzák a miniszterelnökség államtitkárát. Vétke látszólag annyi, hogy részt vesz egy liberális konferencián.

Brutálisan beleszállt Orbán tanácsadója Orbán államtitkárába
Csepreghy Nándor

„Tetszenek a karcsúsított sportzakók? Bírod a drága órákat? Megőrülsz a jó kocsikért? Elbűvöl a bulihelyek VIP részlege? Szeretsz sok pénzt keresni? És a politika sem hagy hidegen? Akkor nagyon sok mindenben hasonlítasz a Fidesz fiatal titánjához” – adja meg a felütést az első, kedden született cikk, amely röviden áttekinti Csepreghy pályafutását „Kolozsvárról egészen a magyar parlament bársonyszékéig”.

Konklúziója annyi, hogy lám, 32 évesen idáig lehet jutni, ha ügyesen mozogsz a NER-ben: egy milliós fizetés, Alfa Romeó, lakás Buda szívében.

(forrás: 888.hu)(Forrás: 888.hu)

A képi illusztráción a miniszterhelyettes egy rakétán lovagol a bolygóközi térben, a cikk végén pedig négy megoldásból választhatunk a „Szeretnél Csepreghy Nándor lenni?” címet viselő kvízben.

Aztán a szerkesztők valahogy nem érezték kielégítőnek az oltást, mert ma reggel rápakoltak még egy lapáttal, de itt már az állatvilágból vették a párhuzamot: egy hüllő pózol bársonyfotelben.

(forrás: 888.hu)(Forrás: 888.hu)

„Hogy mi a közös Bodnár Zoltánban és Csepreghy Nándiban? Ugyanabban a kabaréban lépnek fel” – írja a szerző és végre megtudjuk, hogy a Magyar Liberális Párt „Az illiberális állam működése a gyakorlatban” címmel konferenciát szervez, ahová a miniszterelnökség államtitkára nem átallott elfogadni a meghívást.

Az Orbán Viktor főtanácsadójaként futó G. Fodor Gábor nevével fémjelzett portál két lehetőséget lát erre a lépésre: „1.a ló nem vak, csak bátor” avagy „2.Nándor úgy érzi, az illiberális állam témája annyira időszerű és releváns, hogy ehhez hozzá kell szólnia, jelenlétével is rávilágítva a problémára”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink