Itthon

Lázár: Collen Bell Amerikában fejtse ki a véleményét

Vége a 28. Kormányinfónak
október. 29. csütörtök 12:49

Lázár János elárulta, hogy Frankfurtba utazik hivatalos útra, utána pedig szabadságra megy a feleségével. Ezzel véget ért az első Giró-Szász nélküli Kormányinfó.

Kiváló szövetségesünk az USA
október. 29. csütörtök 12:43

Kiváló szövetségesei vagyunk az Amerikai Egyesült Államoknak, elég megnézni a NATO-s együttműködést - válaszolta Lázár arra a kérdésre, hogy Magyarország hogyan tekint az USA-ra.

Budapesté a döntés
október. 29. csütörtök 12:39

A kormány nem akar dönteni az új szuperkorház leendő helyéről, ez a budapestiek dolga - mondta a miniszter.

Lázár a saját fajtáját támogatná
október. 29. csütörtök 12:36

Lázár szerint nem oldja meg a demográfiai problémákat a bevándorlás, "a támogatást inkább a saját fajtánknak adjuk" - jelentette ki a miniszter. Azt is megtudhattuk, hogy a nyugdíjkorhatár növelése nem szerepel a kormány tervei között.

Szennyvizet kapott a miniszter
október. 29. csütörtök 12:27

Lázár és Kovács kapott Baranyi Krisztinától, az Együtt önkormányzati képviselőjétől egy palack kútvizet, ami az illatos úti méregtelep környékéről származik. Lázár János elmondta, hogy a mérgező anyagok elszállításáról már döntöttek és 1,5 milliárd forintot biztosítottak is erre a célra.

Lázárt irritálta Colleen Bell tegnapi előadása
október. 29. csütörtök 12:18

Nekem kifejezetten irritáló az, hogy idejön egy diplomata és beleszól az életünkbe - jelentette ki Lázár János az amerikai nagykövet tegnapi beszédével kapcsolatban. Hozzátette: Magyarország nem lesz sem Oroszország, sem az Egyesült Államok gyarmata.

Az állam eladja OTP-részvénypakettjét
október. 29. csütörtök 12:16

Lázár János miniszter megerősítette, hogy a kormány értékesíteni kívánja az állam tulajdonában lévő OTP-részvényeket. A befolyó pénzt beruházásokra fordítanák - közölte a Miniszterelnökség vezetője. Jelezte ugyanakkor, hogy mivel a tájékoztató az ajánlattételi időszakban zajlik, nem tud érdemi nyilatkozatot tenni, de várhatóan délután a fejlesztési tárca közli majd a részleteket.

Kaptak a szocik is
október. 29. csütörtök 12:12

Arról, hogy miért nem sikerült egyetlen népszavazási beadványt sem benyújtani Lázár azt válaszolta: a szocialisták ezért vesztették el a választásokat. Mit csináljunk, írjuk meg helyettük? – tette fel a kérdést.

"Bejövök és dolgozok"
október. 29. csütörtök 12:10

Lázár János nem járt olyan elnökségi ülésen, ahol - Kövér László kérésére - ő volt az egyik napirendi pont - mondta a miniszter, visszatérve az előző témára. Hozzátette: ha a miniszterelnöknek vagy Kövér Lászlónak lennének kifogásai ellene, akkor azt személyesen vitatnák meg vele, mert ők olyan emberek. "Bejövök és dolgozok" - szögezte le a miniszter.

Megrendült Lázár pozíciója?
október. 29. csütörtök 12:05

Arról kérdezték a minisztert, hogy a igazak-e a VS.hu értesülései, miszerint kegyvesztett lett Orbánnál. "Nem tartozok az RTL szappanopera nézői közé" - jelentette ki Lázár és hozzátette: sem kedve, sem ideje nincs arra, hogy ilyen kérdésekkel foglalkozzon. A politikai ellenfelei jól tennék, ha leállnának és hagynák dolgozni, mert nagyban múlik rajta, hogy a 2018-as választáson hogy szerepelnek majd - szögezte le és hozzátette, nem óvodás már, aki Orbán véleményéra kíváncsi, kérdezze a miniszterelnököt.