Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-10-29 17:59:00

Homoszexuális vád: Kocsis Máté felesége nyílt levelet írt Ungárnak

Pénteken tárgyalást tartanak a Fővárosi Törvényszéken, miután jóhírnév megsértése miatt Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere beperelte Ungár Klárát, amiért a liberális politikus egy májusi Facebook-posztban félreérthetetlen utalást tett arra, hogy szerinte Kocsis (és Szájer József fideszes EP-képviselő) rejtőzködő meleg. Kocsi Máté felesége nyílt levélben állt ki férje mellett.

„Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozathibáztatók, elmagyarázza, h ez miért jó. Fújj! Szájer és Kocsismáté mit szól ehhez? Biztos egyetértenek, azért bujkálnak.” - írja posztjában Ungár.

A bíróságon Kocsis kétmilliós sérelemdíjat, valamint bocsánatkérést követel a liberális politikustól - írja az Index.

Ungár még azon háborodott fel, hogy bár szerinte Kocsis és Szájer melegek, a jelek szerint mégis egyetértenek Orbán Viktor májusi kijelentésével, ami lényegében arról szólt, hogy az a jó meleg, aki nincs szem előtt (hálás a magyar homoszexuálisoknak, amiért nem provokálnak).

ungár kláraUngár Klára
A józsefvárosi polgármester többször is visszautasította a vádakat. Ungár posztjára reagálva azt írta Facebook-oldalára: „Olyan messze áll tőlem a homoszexualitás, mint Makótól Jeruzsálem”. A C-pont stábjának pedig egyenesen azt mondta, „nem vagyok buzeráns”. Kocsis júniusban a szivárványos szimpátiakampány idejére még a Fecobook-os profilképét is lecserélte a nemzeti trikolorra.

A per előtti napon Kocsis felesége is beszállt a szócsatába, és kikérte magának, hogy férjét homoszexualitással vádolják. Nyílt levelet írt Ungár Klárának, mert megelégelte "azt az aljasságot", amelyet a liberális politikus folytat családja ellen. Azt írja, "azon túl, hogy maga egy bukott politikus, nem sokat tudunk magáról, de igazából nem is érdekelt soha az ön személye. Az sem érdekel, hogy maga homoszexuálisnak vallja magát. Az azonban igen, hogy a férjemről ugyanezt tényként állítja úgy, hogy soha nem is ismerte és ha jól látom folytatja ennek a hazugságnak a híresztelését. Csak hogy egyértelmű legyek: maga egy közönséges gyűlölködő, hazudozó."

kocsis máté és kocsisné márkus szilvia. fotó: 24.huKocsis Máté és Kocsisné Márkus Szilvia. Fotó: 24.hu
A levél végén pedig felszólítjí Ungárt, hogy tartsa távol magát a családjától, "és szégyellje magát és tűnjön el az életünkből az aljasságával és a hazugságával együtt."

atv.hu

Műsorváltozás!


Hétfőtől a megszokottnál tíz perccel korábban, 19.15-kor kezdődik az Egyenes Beszéd, 21.00-tól pedig Híradóval jelentkezik az ATV.
Ajánlom

További belföldi híreink