Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2015-10-10 15:10:00

Döbbenetes nyugdíjat kap az István a király főszereplője

Varga Miklós a Havas a pályán vendégeként beszélt a szomorú valóságról.

Göncz Árpád köztársasági elnökké választása után is megvette a havi bérletet: egy archív felvételen azt mondja, esze ágában nincs leszokni a villamosozásról. Testőre Solymosi Pixi, az Újpest hátvédje volt, Pixi korábban Kádár Jánost is őrizte. Göncz Árpád nagyságát az is mutatja, hogy szinte mindenkinek van róla egy története – hangzott el a Havas a pályán szombat este látható adásának felvételén.

A magánnyugdíj megtakarítások államosítása, majd az így befolyt 3000 milliárd forint eltűnése kapcsán terelődött a szó arra, hogy mennyi nyugdíjból él Varga Miklós. A napokban az István a királlyal teltházak előtt fellépő előadóművész elmondta, hogy havi 50 ezer forint nyugdíjat kap, és ez csak azért nem jelent számára megélhetési problémát, mert egyrészt mai is sokat dolgozik, másrészt fiatalabb korában elkezdett gondoskodni magáról.

Varga nagyon meglepő választ adott ara a kérdésre, hogy az 1983-as István a király lemezből mennyi bevétele volt. „Egyetlen fillért nem kaptunk belőle” – mondta a címszerepet éneklő művész.

Az adásban szóba került a prostitúció és a politika viszonya, Havas itt elég meredek történeteket mondott – nevek említése nélkül.

A vendégek – Varga mellett Sándor Zsuzsa, Lampé Ágnes, Borgula András – megbeszélték, hogy Deutsch Tamás támogatta egyik gyermeke anyjának kinevezését az általa vezetett szervezetben, és szóba került a CÖF ízléstelen plakátkampánya is.

Havas a pályán, ATV, szombat, 19.15.

További belföldi híreink